Žvaigždžių savaitėje – Bolivudo žvaigždės mirtis ir nuslėptas Scarlett Johansson nėštumas

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Scarlett Johansson ir Colinas Jostas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Scarlett Johansson ir Colinas Jostas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Dilipas Kumaras.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Dilipas Kumaras.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 18, 2021, 7:15 PM

Atvėrė nuotraukų albumą

Buvęs futbolininkas Davidas Beckhamas (46 m.) su žmona Victoria (47 m.) prisiminė santuokos pradžią. Stilingoji pora atšventė tuoktuvių metines.

Šventės proga sportininkas pasidalijo archyviniais kadrais. Tarp jų – akimirkos iš vestuvių ceremonijos vakarinės dalies ir kadrai, kai šeimos nariai pozavo vilkėdami vienodais drabužiais.

„Po 22 metų vis dar deriname savo aprangą“, – juokavo D.Beckhamas. Mylimai žmonai Davidas palinkėjo linksmų vestuvių metinių, padėkojo už vaikus.

Ryžosi dar vienai santuokai

JAV dainininkų pora Gwen Stefani (51 m.) ir Blake’as Sheltonas (45 m.) vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Nuotaka tuoktuvių dieną vilkėjo šilkinę suknelę su iškirpte ir tiuliu, avėjo kaubojiškus batus su kristalais.

Ant suknelės matyti paslėpta žinutė dainininkės vaikams – rankomis siuvinėti meilės paukščiai, reiškiantys meilę.

Jaunavedžiai amžiną meilę prisiekė jaunikio rančoje pastatytoje koplyčioje. Ceremonijoje dalyvavo tik patys artimiausi porai asmenys. G.Stefani tai antroji santuoka, o B.Sheltonui – trečioji.

Porą aplankys gandrai

Holivudo aktorė Scarlett Johansson (36 m.) su mylimuoju Colinu Jostu (39 m.) laukia šeimos pagausėjimo. Tai bus pirmoji bendra poros atžala.

Kalbos apie nėštumą pradėjo plisti, kai Scarlett nepasirodė kompanijos „Marvel“ filmo „Black Widow“ pristatymo renginiuose, nedalyvavo juostos reklamos kampanijoje.

„Tai sukėlė nuostabą, nes šis projektas – bendras „Marvel“ ir „Disney“ darbas, kurio pagrindinė žvaigždė ir prodiuserė yra ji pati“, – sakė porai artimas šaltinis.

Užgeso Bolivudo žvaigždė

Eidamas 99-uosius metus mirė Dilipas Kumaras (1922–2021) – viena didžiausių Bolivudo žvaigždžių.

Per daugiau kaip 50 metų trukusią karjerą D.Kumaras suvaidino kone 60 filmų.

Dėl savo išvaizdos, susitaršiusių plaukų ir gilaus balso Tragedijos Karaliumi pramintas D.Kumaras atliko pagrindinius vaidmenis kai kuriuose iš didžiausios komercinės sėkmės sulaukusių to periodo filmų.

2006-aisiais D.Kumaras atsiėmė Indijos nacionalinį kino apdovanojimą už gyvenimo pasiekimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.