Vestuvių metinės atskirai įplieskė gandus apie santuokos krizę: kunigaikštienei yra apie ką pamąstyti

Per 10-ąsias vestuvių metines Monako kunigaikštienė Charlene (43 m.) buvo 8000 kilometrų nuo savo sutuoktinio kunigaikščio Albert’o II (63 m.). Pastarąjį kartą viešumoje pora kartu pasirodė per oficialų renginį Monake sausio pabaigoje. Ar tai, kad per vestuvių dešimtmetį ji pasiliko savo gimtinėje Pietų Afrikos Respublikoje (PAR), yra ženklas, bylojantis apie santuokos krizę?

Monako kunigaikštienė Charlene su sutuoktiniu kunigaikščiu Albert’u II.<br>lrytas.lt montažas.
Monako kunigaikštienė Charlene su sutuoktiniu kunigaikščiu Albert’u II.<br>lrytas.lt montažas.
Albert’as II ir Charlene su sūnumi Jacques’u ir dukra Gabriella.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Albert’as II ir Charlene su sūnumi Jacques’u ir dukra Gabriella.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Dar iki poros vestuvių 2011-aisiais buvo pasklidę gandai, kad buvusi plaukikė buvo verčiama tekėti už Monako kunigaikščio.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Dar iki poros vestuvių 2011-aisiais buvo pasklidę gandai, kad buvusi plaukikė buvo verčiama tekėti už Monako kunigaikščio.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Kunigaikštienė Charlene susitaikė su tuo, kad jos vyras gerokai iki vedybų susilaukė dviejų nesantuokinių vaikų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Kunigaikštienė Charlene susitaikė su tuo, kad jos vyras gerokai iki vedybų susilaukė dviejų nesantuokinių vaikų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 31, 2021, 9:01 PM

Likus savaitei iki sukakties ne Monako karališkieji rūmai, o kunigaikštienės Charlene labdaros fondas pranešė: „Gegužės mėnesį kunigaikštienei po sunkios ausų, nosies ir gerklės infekcijos buvo atlikta keletas sudėtingų operacijų.“

Dar iki poros vestuvių 2011-aisiais buvo pasklidę gandai, kad buvusi plaukikė buvo verčiama tekėti už Monako kunigaikščio. Neva likus vos dviem dienoms iki jungtuvių ji nusipirko bilietą į vieną pusę – savo gimtinę ir vos netapo pabėgusia nuotaka.

Vėliau jau su sutuoktiniu kunigaikščiu Albert’u II duodama interviu televizijai apie prabangias vestuves ji šiuos gandus griežtai paneigė.

„Paskui mano šeimos gyvenimą jau seniai velkasi gandų, kuriuos skatina pavydas, šleifas“, – tuomet pridūrė Monako kunigaikštis.

Dabar, po dešimties metų, kunigaikštienė Charlene iš tikrųjų išvykusi į gimtinę.

Čia ji lankėsi ir kovą.

Tai byloja ir nuotrauka – Monako kunigaikščio žmona dalyvavo 72 metų Zulu karalystės Pietų Afrikoje karaliaus Goodwillo Zwelithini, mirusio nuo koronaviruso, laidotuvėse.

Balandžio pradžioje Velykų proga į savo „Instagram“ paskyrą Monako kunigaikštienė Charlene įkėlė šeimos nuotrauką. Bet kada ir kur ji buvo padaryta, neaišku.

Paskui apie Monako kunigaikščio žmoną nebuvo jokių žinių. Tik gegužės 18-ąją žiniasklaidoje pasipylė nuotraukos iš Pietų Afrikos Respublikos.

Čia kunigaikštienė Charlene lankėsi dėl raganosių apsaugos programos projekto „Thanda Foundation Trust“, kurį remia jos fondas „Princess Charlene of Monaco Foundation South Africa“.

Kunigaikščio Albert’o II sutuoktinės pasirodymo vėliausiai buvo laukiama per gegužės 23-iąją Monake vykusias „Formulės 1“ lenktynes, bet ji liko Afrikoje. Tuomet jau karališkieji rūmai informavo ir laikraštis „Monaco-Matin“ rašė, kad dėl ausų, nosies ir gerklės infekcijos Charlene negalėjo skristi lėktuvu.

Oficialiuose Monako Kunigaikštystės renginiuose dalyvavo jos sutuoktinis su vaikais – dvyniais Jacques’u ir Gabriella (6 m.). Tai, kad pusę metų pora nepasirodė kartu viešai, pakurstė kalbas apie santuokos krizę.

Birželio pradžioje būta ženklų, kad pora susitaikiusi. Į „Instagram“ kunigaikštienė Charlene įkėlė nuotrauką iš PAR gyvenančio brolio Seano Wittstocko (37 m.) ir jo žmonos Chantell (34 m.) dukters Avios (5 m.) gimtadienio. Į šventę buvo atskridęs ir Monako kunigaikštis Albert’as II su jųdviejų dvyniais.

Buvo paviešinta ir abiejų porų su vaikais nuotrauka safario parke „Thanda Private Game Reserve“, esančiame Pietų Afrikos Respublikos Kvazulu Natalio provincijoje. Būtent ten įgyvendinamas kunigaikštienės Charlene remiamas raganosių apsaugos programos projektas.

Nuotraukos atskleidė, kad Monako kunigaikščiai ir Wittstockai buvo apsistoję 1000 kv. m viloje, kurią suprojektavo savininkai švedai Christin ir Danas Oloffsonai. Penkeri apartamentai, baseinas, vyno rūsys, židinys ir sūkurinė vonia, iš kurios atsiveria vaizdas į vandens telkinį.

Ar šios trumpos atostogos buvo suplanuotos, ar Monako kunigaikštis su vaikais bandė įkalbėti žmoną sugrįžti? Gal šio susitikimo metu santuokos gelbėjimo operacija žlugo?

Buvusią plaukikę tėvynės ilgesys kamavo dar iki koronaviruso pandemijos.

Jos metu savo tėvus, gyvenančius Benonio mieste į vakarus nuo Johanesburgo, ji galėjo aplankyti tik paisydama saugumo reikalavimų.

Didžiausiam savaitiniam PAR šeimos žurnalui „Huisgenoot“ kunigaikštienė Charlene sakė: „Turiu privilegiją gyventi tokį gyvenimą, bet pasiilgstu savo šeimos ir draugų Pietų Afrikos Respublikoje, ir man liūdna, kad dažnai negaliu būti kartu su jais.“

Atrodo, kad nykštukiniame Monake buvusi plaukikė niekada nesijautė kaip namuose. Praėjusiais metais iki koronaviruso pandemijos santuoką su kunigaikščiu vėl buvo aptemdę tamsūs debesys.

Kunigaikštienė Charlene susitaikė su tuo, kad jos vyras gerokai iki vedybų susilaukė dviejų nesantuokinių vaikų – Jazmin Grace (29 m.), gimusios po vieno jo vasaros romano Kalifornijoje, ir Alexandre’o Coste (17 m.) – iš šešerius metus trukusių santykių su stiuardese iš Togos.

Charlene išsiaiškino, kad dar nespėjus susituokti Monako kunigaikščiui gimė trečias vaikas. O juk tuo metu jis oficialiai prisiekinėjo, kad myli tik ją.

Bet į sostą nesantuokiniai vaikai negali pretenduoti. Paveldėjimo teisę turi tik teisėti. Pirmenybė – berniukams.

Tad kada nors Monako kunigaikščiu taps Albert’o II ir Charlene sūnus Jacques’as, nors jo sesuo Gabriella gimė keliomis akimirkomis anksčiau.

Praėjusį gruodį per kasmetį Kalėdų vakarėlį Monako rūmuose kunigaikštienė Charlene pribloškė nauju itin drąsiu įvaizdžiu – pankiška šukuosena. Buvusi olimpinių žaidynių dalyvė, 2007-aisiais atsisakiusi plaukikės karjeros, pasirodė trumpais plaukais, viename šone nuskustais plikai.

Ekspertai nusprendė, kad šitaip drąsiai pakeitusi šukuoseną Charlene atskleidė, ką ji iš tikrųjų jaučia. Tai turėjo būti ne tik savotiškas kunigaikštienės kerštas, bet ir nusivylimo, maišto ženklas. Tai – jos protestas prieš iliuzinį Monako karališkųjų rūmų gyvenimą.

Naujoji pasaulį šokiravusi kunigaikštienės šukuosena atrodo tarsi santuokos boikotas. Bet iš savo gimtinės Charlene bando paneigti gandus apie santuokos krizę: „Kasdieniai pokalbiai su Albert’u ir vaikais padeda išlaikyti gerą nuotaiką, bet jų labai pasiilgau. Ypač apsidžiaugiau, kai šeima aplankė mane gimtinėje. Negaliu sulaukti, kada vėl būsiu kartu su jais.“

Tą pačią dieną ji paviešino filmuką su komentaru: „Vestuvių metinių proga kuo geriausi linkėjimai, Albert’ai. Ačiū už du nuostabius vaikus.“

Ekspertų teigimu, gimtinėje dvynių Jacques’o ir Gabriellos motinai yra apie ką pamąstyti. Jei ji nuspręstų nutraukti santuoką, susidurtų su problema – skyrybų atveju abu vaikai visiems laikams liktų Monako Kunigaikštystėje.

Vilties teikia aplinkybė, kad savo poilsiui ji pasirinko parką „Thanda“. Zulų kalba tai reiškia meilę. Belieka laukti, kada kunigaikštienė Charlene grįš į Monaką.

Pasak karališkųjų rūmų šaltinių, kai atsigaus po operacijos, ji ir vėl galės skristi.

Parengė: Ona Kacėnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.