Ukrainiečių kariai užkariauja „Tik Tok“ ir moterų širdis: drąsias širdis slepia išpuoselėti kūnai

Kad Ukrainos moterys labai gražios, ko gero, niekam nekyla abejonių. Tačiau pastaruoju metu dėmesio sulaukia ukrainiečių karių išvaizda. Simpatiški vyrai su ginklais užkariauja ne tik ukrainiečių širdis, bet ir atveria pasaulio moterims akis.

Pastaruoju metu dėmesio sulaukia ukrainiečių karių išvaizda.
Pastaruoju metu dėmesio sulaukia ukrainiečių karių išvaizda.
 Arturas Turajevas.
 Arturas Turajevas.
 Rohanros.
 Rohanros.
 Jevgenijus Ivaščenka.
 Jevgenijus Ivaščenka.
 Jevgenijus Ivaščenka.
 Jevgenijus Ivaščenka.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 5, 2022, 6:17 AM

Iš pradžių dėmesį kaustė prezidentas Volodymyras Zelenskis, jo patarėjas Oleksejus Arestovičius, o dabar jų gretas papildo ir socialiniuose tinkluose populiarėjantys Ukrainos kariai.

Vienas jų – policijos pareigūnas Jevgenijus Ivaščenka. Į karą jis išėjo nuo pirmos Rusijos invazijos į Ukrainą dienos. Savo socialiniuose tinkluose jis ragina nutraukti kraujo praliejimą Ukrainoje, publikuoja patriotinius vaizdo įrašus ir aiškiai sako, kad Ukraina tikrai laimės.

J.Ivaščenka taip pat yra kūno rengybos treneris, tad merginos jo paskyroje grožisi ir išpuoselėtu kūnu.

Ypač jis išpopuliarėjo socialiniame tinkle „TikTok“, jo vaizdo įrašai sulaukia daugiau nei milijono peržiūrų.

„Kokios tavo akys“, „Mūsų herojus“, „Akys ir šypsena, kuri pavogė visų moterų širdis“, „Karys su gražia šypsena“, „Koks gražus“, „Gražiausias policininkas“, – rašo moterys.

Ką reiškia būti moterų dėmesio objektu patyrė ir specialiosiose pajėgose tarnaujantis Arturas Turajevas.

Per vieną interviu A.Turajevas prisipažino visai nesitikėjęs tokio išpopuliarėjimo. Jis savęs sekso simboliu nelaiko.

„Būti sekso simboliu, žinoma, šaunu, ypač jei pats tokiu jautiesi. Vis dėlto tiesa ta, kad aš neteikiu tam visiškai jokios reikšmės, tikrai nesipuikuoju. Visų pirma, aš vykdau savo pareigą. Žmonių žinutės, be abejonės, džiugina, bet jos nėra svarbiausios“, – kalbėjo A. Turajevas.

Tačiau A.Turajevo širdis jau užimta. Karys turi širdies draugę. Ji šiuo metu taip pat yra Ukrainoje ir stengiasi padėti frontui ir civiliams.

Ukrainos gynėjas, pasivadinęs Rohanros slapyvardžiu, visada prisidengia veidą kauke, tačiau jo žvilgsnis, kaip pastebi ukrainietės, skverbiasi iki sielos gelmių. Savo socialiniuose tinkluose jis publikuoja vaizdo įrašus, kuriuose rodo Ukrainos kariuomenės darbo dienas. Per kelias savaites jis išpopuliarėjo „TikTok“, o jo vaizdo įrašai sulaukia kelių milijonų peržiūrų.

Kitas Ukrainos karininkas Vladislavas Ševčiukas ne tik filmuoja humoristinius, moralę palaikančius vaizdo įrašus, bet ir nebijo kreiptis į Rusijos valdžios viršūnes. Neseniai jis įrašė vaizdo žinutę Vladimirui Putinui.

Aleksandras Lyaščiukas užkariavo merginas ne tik patriotiniais vaizdo įrašais, bet ir patrauklia išvaizda. Yra žinoma, kad žmogus myli gyvūnus ir visais įmanomais būdais saugo juos nuo karo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.