Melania Trump davė pirmą interviu po išėjimo iš Baltųjų rūmų: aiškinosi, kodėl ji nebuvo ant „Vogue“ viršelio

Buvusi Amerikos pirmoji ponia Melania Trump (52 m.) pirmą kartą po to, kai jos vyras Donaldas Trumpas baigė kadenciją, davė interviu. „Fox Nation“ laidai ji pasakojo, kad po kadencijos yra labai užsiėmusi, nors neatmetė galimybės į Baltuosius rūmus grįžti.

 Praėjus penkiems mėnesiams nuo Joe Bideno prezidentavimo, Jill Biden jau puošė viršelį. Melania jį puošė tik po savo vestuvių.
 Praėjus penkiems mėnesiams nuo Joe Bideno prezidentavimo, Jill Biden jau puošė viršelį. Melania jį puošė tik po savo vestuvių.
 M.Obama „Vogue“ viršelį puošė tris kartus.
 M.Obama „Vogue“ viršelį puošė tris kartus.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 16, 2022, 8:14 PM

„Man patinka Vašingtonas. Jis kitoks nei bet kuris kitas miestas. Būti pirmąja JAV ponia buvo mano didžiausia garbė, ir manau, kad per ketverius D. Trumpo administracijos metus pasiekėme daug, – sakė ji ir pridūrė: – Niekada nesakyk niekada“.

Melania taip pat sakė, kad jai patiko atlikti savo vaidmenį ir rūpintis Baltaisiais rūmais, nepaisant daugybės kritikos.

Nepaisant atsargaus žmonos atsakymo, D.Trumpas ne kartą užsiminė, kad 2024 metais vėl sieks prezidento posto.

Nuo 2021 m. sausio mėn., kai paliko Baltuosius rūmus, Melania nusprendė sutelkti dėmesį į savo filantropinį darbą su globojamu jaunimu.

„Esu čia, kad padėčiau žmonėms ir tai yra misija. O tuos žmones, kurie mane kritikuoja, raginčiau padėti savo bendruomenei arba prisijungti prie mano iniciatyvos“, – sakė ji.

Per aštuonias minutes trukusį interviu Melania priekaištavo „Vogue“ vyriausiajai redaktorei Annai Wintour, kad ji dabartinio JAV prezidento žmoną Jill Biden uždėjo ant viršelio, o jos – ne.

„Paimkime, pavyzdžiui, „Vogue“. Praėjus penkiems mėnesiams nuo Joe Bideno prezidentavimo, Jill Biden jau puošė viršelį. Viceprezidentė Kamala Harris ant viršelio buvo dar neprisiekusi. Hillary Clinton buvo ant viršelio, kai buvo pirmoji ponia. Michelle tris kartus buvo ant viršelio. Tačiau jūs niekada nepatekote ant „Vogue“ viršelio. Kodėl?“ – paklausė jos laidos vedėjas.

„Ji yra šališka: mėgsta arba nemėgsta, ir tai taip akivaizdu. Ir aš manau, kad amerikiečiai visi tai mato. Tai buvo jų sprendimas ir aš turiu daug svarbesnių reikalų, kuriais ir užsiemiau Baltuosiuose rūmuose, nei būti ant „Vogue“ viršelio“, – atsakė Melania.

Tiesa, Melania yra buvusi ant „Vogue“ viršelio dar 2005 m. vasarį, kai žurnalas turėjo išskirtinius jos kadrus su vestuvine suknele.

Netrukus po D.Trumpo atėjimo į valdžią jai taip pat buvo pasiūlyta fotografuotis žurnalui „Vogue“, tačiau ji atsisakė, nes žurnalas pareiškė, kad negali garantuoti jai viršelio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.