Donato Motiejūno ištikimiausia gerbėja – mylimoji Brigita: pasidalijo jaukia akimirka

„Monaco“ ekipą atstovaujantis Donatas Motiejūnas (32 m.) krepšinio aikštelėje turi ištikimiausią gerbėją. Jį visuomet palaiko mylimoji modelis Brigita Gaižauskaitė (24 m.).

 Donatas Motiejūnas ir Brigita Gaižauskaitė.<br> Socialinio tinklo nuotr.
 Donatas Motiejūnas ir Brigita Gaižauskaitė.<br> Socialinio tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2022, 7:42 PM

Nors D.Motiejūnas apie savo asmeninį gyvenimą neatvirauja, tačiau vis dažniau socialiniuose tinkluose pasidžiaugia širdžiai miela draugija.

Donatas pasidalijo jaukia nuotrauka su Brigita aikštelėje. Tiek Donatas, tiek Brigita pasipupšė „Monaco“ krepšinio marškinėliais.

„Gerbėja numeris vienas“, – su širdele brūkštelėjo D.Motiejūnas.

Nuotrauka surinko virš 2 tūkstančių patiktukų, o sekėjai gyrė porą, kad ši atrodo puikiai.

Kad Brigita ir Donatas – pora, paaiškėjo praėjusių metų gruodį. „Monaco“ klubui atstovaujantis krepšininkas ir tituluota gražuolė socialiniuose tinkluose pasidalijo bendra jųdviejų asmenuke.

2018-aisiais duodamas interviu „Lietuvos ryto“ žurnalui „Stilius“ iš Šilutės kilęs modelis pasakojo, kad pirmą kartą grožio konkurse dalyvavo 2015-aisiais.

„Modelis Karolina Toleikytė pakvietė dalyvauti „Miss Fashion TV“. Čia pavyko prasibrauti į geriausiųjų dvyliktuką. Kadangi tai buvo pirmoji tokia mano patirtis, rezultatu labai džiaugiausi. Paskui buvo „Miss New World“ – patekau į finalininkių penketuką ir laimėjau Mis bikinio titulą“, – yra pasakojusi Brigita.

Vilniaus Gedimino technikos universitete studijavusi B.Gaižauskaitė svarstė, kad natūralumas yra savybė, kurią kiekviena mergina turi stengtis kuo ilgiau išlaikyti.

„Niekada nesupratau ir nesuprasiu merginų, kurios būdamos mano metų pasiputlina lūpas ar pradeda varstyti plastikos chirurgų kabinetų duris, nors tam nėra jokios būtinybės. Natūralumas kiekvieną mūsų daro išskirtinę ir savitą. Kiekvienai panelei patarčiau nesistengti supanašėti, o mylėti save tokią, kokia yra“, – tąkart sakė modelis.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.