Aktorius Eddie Redmayne'as – kylanti stiliaus žvaigždė: kokie jo įvaizdžiai sulaukė pagyrų?

Britų aktorius Edwardas (Eddie) Redmayne’as (40 m.) kino pasaulyje sukasi jau daugiau nei du dešimtmečius. Pastaruoju metu į akis krinta ne tik puiki vyro vaidyba, bet ir ant raudonojo kilimo jo demonstruojamas išlaisvėjęs stilius.

Aktorius „GQ“ apdovanojimuose.<br>Scanpix/ dpa/picture-alliance nuotr.
Aktorius „GQ“ apdovanojimuose.<br>Scanpix/ dpa/picture-alliance nuotr.
Aktorius Niujorke.<br>Scanpix/ EN/MPI/Capital Pictures nuotr.
Aktorius Niujorke.<br>Scanpix/ EN/MPI/Capital Pictures nuotr.
Taip Eddie Redmayne’as puošėsi Toronte vykusioje premjeroje.<br>Scanpix/ AFP nuotr.
Taip Eddie Redmayne’as puošėsi Toronte vykusioje premjeroje.<br>Scanpix/ AFP nuotr.
E.Redmayne'as 2019 metais.<br>Scanpix/ TSC/ Capital Pictures nuotr.
E.Redmayne'as 2019 metais.<br>Scanpix/ TSC/ Capital Pictures nuotr.
Britas į dienos šviesą ištraukė daugelio pamirštą frako švarką.<br>Agnė Mačiulytė
Britas į dienos šviesą ištraukė daugelio pamirštą frako švarką.<br>Agnė Mačiulytė
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Feb 25, 2023, 6:07 PM

Saugus, elegantiškas, klasikinis, britiškas – tokiais žodžiais buvo galima apibūdinti E.Redmayne’o įvaizdį prieš kelerius metus. Į filmų premjeras ir kitus renginius jis paprastai atvykdavo pasipuošęs kostiumais. Tiesa, iki skausmo pažįstamo juodo kostiumo aktorius dažnai atsisakydavo – jį keisdavo pilko, tamsiai mėlyno, kartais aksominio švarko ir kelnių derinys.

Panašu, kad 2022-aisiais britas nutarė į spintą įlieti įvairovės. Metų pradžioje aktorius pasidabino frako švarku. Iškilmėse vilkimą ir daugelio pamirštą drabužį jis pagyvino į atlapą įsegdamas baltą gėlę. Rugsėjį Toronte vykusioje kino juostos „Gera seselė“ („The Good Nurse“) premjeroje E.Redmayne’as pasirodė apsivilkęs šviesiai rudomis laisvai krintančiomis kelnėmis ir margu švarku – jį puošė „Dior“ mados namai.

Vis dėlto buvo teigiančių, kad šis vyro įvaizdis netikęs. Kritikams neįtiko aprangos spalvos, pasirodė, kad švarkas buvo kiek ankštokas, o kelnės – per didelės.

Vos po mėnesio to paties filmo premjeroje Londone britas sužibėjo – „Alexander McQueen“ prekės ženklu žymėtas jo vilkimas švarkas nugaroje buvo padabintas įmantria blizgančia detale. Niujorko premjeroje jis žengė dar toliau – pademonstravo „Maison Margiela“ aukštosios mados kūrinį.

Vyrams skirto leidinio „GQ“ apdovanojimuose E.Redmayne’as atrodė tarsi nužengęs nuo pakylos. Jis puošėsi apdarais iš naujausios 2023 metų atostogoms skirtos „Gucci“ kolekcijos. E.Redmayne’o pasirinktos laisvos kelnės nieko nenustebino, tačiau blizgučiais marginta palaidinė į aktoriaus garderobą tikrai įpūtė naujų vėjų.

Manoma, kad brito stiliaus perversmą sukėlė žinomas stilistas Harry Lambertas (35 m.). Kažin ar E.Redmayne’as galėjo pasirinkti geriau – H.Lambertas prisideda prie stilingiausiu pasaulio vyru jau kurį laiką tituluojamo dainininko Harry Styleso (28 m.) įvaizdžio kūrimo.

Apskritai laisvėjantis vyrų stilius mados pasaulyje pastebimas jau kurį laiką. 2022-ųjų „Oskarų“ ceremonijoje jaunimo dievaitis Timothee Chalametas (27 m.) pasirodė plika krūtine, aktorius Jerrodas Carmichaelis (35 m.) tokį pat stiliaus sprendimą priėmė atvykdamas į „Emmy“.

Belieka sulaukti, kol konservatyvusis E.Redmayne’as irgi ryšis tokiai avantiūrai. O gal jis pademonstruos ką nors neregėto?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.