Catherine Middleton demonstruoja paprastumą: puošėsi lietuvių pamėgtos parduotuvės drabužiais

Velso princesė Catherine Middleton (41 m.) susilaukė didžiulio internautų dėmesio po to, kai susitikime su prekybos centrų direktoriumi Richardu Walkeriu vilkėjo 70 svarų sterlingų (79 eurus 69 centus) kainuojantį baltą „Zara“ švarką.

 Princas Williamas, Catherine Middleton.<br> Scanpix/ENT.
 Princas Williamas, Catherine Middleton.<br> Scanpix/ENT.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-03-29 08:57

Pastarąsias kelias savaites C.Middleton didžiąją dalį savo laiko skiria organizacijai „Shaping Us“, kurios tikslas – didinti supratingumą apie ankstyvos vaikystės svarbą.

Velso princesė, panašu, kad buvo labiau susikoncentravusi į žinutę, kurią norėjo skleisti nei į tai, ką vilkėjo susitikimo metu. Kensingtono rūmų pasidalytame vaizdo įrašė C.Middleton teigė, kad: „Pagrindiniai įgūdžiai, kurių ieško darbdaviai būsimuosiuose darbuotojuose: kūrybiškumas, bendradarbiavimas, kritinis mąstymas, lankstumas ir atsparumas yra formuojami ankstyvoje vaikystėje“.

R.Walkeris paantrindamas C.Middleton teigė, kad jos veikla organizacijoje privertė jį susimąstyti, kaip dar galėtų prisidėti asmeniškai, ne tik kaip tėvas, bet ir kaip verslininkas prie geresnės vaikų ateities.

Catherine pabrėžė, kad darbdaviai atlieka svarbų vaidmenį, jog tėvai galėtų suderinti darbą ir savo, kaip tėvų pareigas, ir pridūrė, kad kokybiškas laikas ankstyvojoje vaikystės raidoje yra gera investicija mūsų kolektyvinei ateičiai.

Nepaisant svarbios informacijos, kuria norėjo pasidalyti Velso princesė, internautams užkliuvo jos apranga. Tai nebuvo pirmasis kartais, kai oficialiuose renginiuose C.Middleton pasirodo su masinės gamybos drabužiais. Ją dažnai galima pamatyti vilkinčią prekinio ženklo „Zara“ drabužius.

2018 metais su šeima lankydamasi Anglijos užmiestyje, C.Middleton dėvėjo jau minėto prekinio ženklo kelnes, kurių vertė 50 svarų sterlingų  (56 eurus 94 centus).

Londone vykusiame labdaros renginyje Catherine pasirinko vilkėti „Asos“ prekinio ženklo suknelę, kurios vertė 53 svarai sterlingai (60 eurus 35 centus).

2021 metais Šv. Patriko dienos proga, Airijos ministerijos paviešintame vaizdo įrašė „YouTube“ platformoje, C.Middleton vilkėjo žalią „Zara“ švarką, kurio vertė 90 svarų sterlingų (102 eurus 48 centus).

Tiesa, vos Velso princesė pasirodo vilkėdama greitosios mados drabužius, juos iš parduotuvių iššluoja per kelias valandas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.