Po sunkios ligos Madonna ėmė galvoti apie testamentą: ne viskas liks vaikams

Birželio pabaigoje dėl sunkios bakterinės infekcijos intensyvios terapijos skyriuje atsidūrusi Madonna (64 m.) nutarė sudaryti testamentą. Kaip praneša užsienio žiniasklaida, popscenos žvaigždė nusprendė ne viską palikti savo atžaloms.

 Madonna.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Madonna.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2023, 1:32 PM

Madonna teigė norinti, kad atžalos po jos mirties nesipyktų ir pasidalytų viskuo, ką ji paliko, taikiai. Dėl šios priežasties ji vienodai padalijo teises į savo dainas savo tikriesiems ir įvaikintiems vaikams.

Anot „The Sun“, Madonnos vaikai negalės jaustis apgauti, kadangi visos teisės į mamos turtą jiems bus lygios. Tačiau ne visą turtą popscenos dievaitė užrašė savo vaikams. Dainininkė dalį lėšų nori skirti savo vadybininkui Guy Osiri.

Madonna mano, kad jis taip pat yra vertas palikimo dalies, nes buvo su ja sunkiausiais jos gyvenimo momentais. Be to, Madonna griežtai uždraudė kurti hologramas su jos atvaizdu. Dainininkė kategoriškai prieš tai, jog po jos mirties scenoje „dainuotų“ jos „atgijusi“ versija.

„Visą savo gyvenimą ji vadovavo ir palaikė kultūrinę reikšmę. Ir nėra jokių šansų, kad ji leis sutepti visą savo sunkų darbą“, – sakė šeimai artimas šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?