J. Bideno dukra A. Biden – apie santykius su tėvu ir gyvenimą Baltuosiuose rūmuose: „Tarsi burbule“

JAV prezidento Joe Bideno duktė Ashley Biden (41 m.) prabilo apie savo artimus santykius su garsiuoju tėvu. Anot jos, geresnio draugo už tėvą ji neturi.

 Joe Bidenas su dukra Ashley.<br> Scanpix/Zumapress.
 Joe Bidenas su dukra Ashley.<br> Scanpix/Zumapress.
 Joe Bidenas su dukra Ashley.<br> Scanpix/Zumapress nuotr.
 Joe Bidenas su dukra Ashley.<br> Scanpix/Zumapress nuotr.
 Joe Bidenas su dukra Ashley.<br> Scanpix/AP nuotr.
 Joe Bidenas su dukra Ashley.<br> Scanpix/AP nuotr.
 Joe Bidenas su dukra Ashley.<br> Scanpix nuotr.
 Joe Bidenas su dukra Ashley.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 28, 2023, 11:33 AM

Yra dviejų rūšių politikų vaikai: tie, kurie ieško dėmesio, ir tie, kurie mieliau lieka šešėlyje. Prie pastarųjų, be jokios abejonės, priklauso JAV prezidento J.Bideno (80 m.) ir jo sutuoktinės Jill (71 m.) duktė Ashley.

Buvusi pirmoji Amerikos duktė Ivanka Trump (41 m.) visuomenei nuolat pažerdavo žinių apie savo darbinį ir asmeninį gyvenimą. A.Biden dėmesį mieliau sutelkia į savo, socialinės darbuotojos, sritį.

Interviu „Elle“ amerikietiškajai versijai A.Biden pirmą kartą leido pažvelgti į jos gyvenimą. Jos vaikystė Vilmingtone (Delavero valstija) buvusi nuostabi, bet neišskirtinė, pasakojo JAV prezidento J.Bideno duktė.

Net savo tėvą, kuris anuomet buvo senatorius, paskui nuo 2009-ųjų ėjo JAV viceprezidento pareigas, ji lydėjo per jo rinkimų keliones. Bet niekada nesuvokė šios aplinkybės prasmės.

„Mano šeima iš tikrųjų buvo labai žemiška. Žinojau, kad tėvelis pradėjo ilgą politiko kelią ir bandė spręsti pasaulio problemas. Bet man, mažai mergaitei, jis buvo tik mano tėvelis“, – pasakojo A.Biden.

Kai jis vakarais grįždavo namo, ji bėgdavo prie jo, kad pasveikintų apkabinimu.

„Visada jam sakiau, kad jo kostiumo kvapas po darbo nemalonus“, – prisimena A.Biden.

Mokykloje Ashley pirmą kartą susidūrė ir su neigiamomis jo darbo pusėmis.

„Kai įlipdavau į autobusą, kai kurie vaikai kalbėdavo apie mano tėvą, o kai kurie net pasakodavo apie jį negražių dalykų“, – prisiminė ji.

Bet tokios kalbos niekada neturėjo nė mažiausios įtakos artimiems Ashley santykiams su tėvais.

„Negalėjau suprasti, kodėl apie mano tėvą skleidžiamas melas ir kaip žmonės gali būti tokie negailestingi vien dėl to, kad jo nemėgsta“, – kalbėjo A.Biden.

Dėl to ji anksti bandė žengti savo pasirinktu keliu vengdama visuomenės dėmesio.

„Norėjau tiesiog daryti savo darbą, žinoti, kas esu, ir jaustis gerai tokia, kokia esu, bet be viso to šurmulio“, – teigė A.Biden.

Tėvai iš pat pradžių rėmė dukters planus ir niekada nedarė jai jokio poveikio.

„Vieninteliai žodžiai, kuriuos tėvai visada man kartojo: skirk visas jėgas sričiai, į kurią turi polinkį“, – sakė A.Biden.

Tėvai dabar gyvena Baltuosiuose rūmuose, bet ji stengiasi su jais susitikti kartą per savaitę ir maždaug du kartus per dieną pasikalbėti su abiem telefonu.

„Neperdedu sakydama, kad tėvas yra mano geriausias draugas. Nuolat kalbame visomis temomis – nuo asmeninių reikalų iki baudžiamojo teisingumo sistemos“, – pasakojo ji.

Bet Ashley labiausiai patinka, kai visa šeima vėl susitinka namuose Delavero valstijoje.

„Baltieji rūmai – nuostabu, bet tai gyvenimas tarsi burbule. Man patinka tėvus matyti namuose, kur užaugau, ir kai mama, kaip anksčiau, daro man sumuštinį su kiaušiniu“, – sakė A.Biden.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.