B. Spears memuaruose – skaudi išpažintis: buvo pastojusi nuo J. Timberlake‘o, tačiau nėštumą nutraukė

Amerikiečių popžvaigždė Britney Spears atskleidė, kad buvo pastojusi nuo tuomečio savo draugo atlikėjo Justino Timberlake‘o, tačiau pasidarė abortą. Apie tai rašo žurnalas „People“, remdamasis 41-erių B. Spears memuarais, kurie prekyboje prasirodys ateinančią savaitę.

 B. Spears buvo pastojusi nuo J. Timberlake‘o, tačiau nėštumą nutraukė.<br> AP/scanpix nuotr.
 B. Spears buvo pastojusi nuo J. Timberlake‘o, tačiau nėštumą nutraukė.<br> AP/scanpix nuotr.
 B. Spears buvo pastojusi nuo J. Timberlake‘o, tačiau nėštumą nutraukė.<br> AFP/scanpix nuotr.
 B. Spears buvo pastojusi nuo J. Timberlake‘o, tačiau nėštumą nutraukė.<br> AFP/scanpix nuotr.
 B. Spears buvo pastojusi nuo J. Timberlake‘o, tačiau nėštumą nutraukė.<br>Imago/scanpix nuotr.
 B. Spears buvo pastojusi nuo J. Timberlake‘o, tačiau nėštumą nutraukė.<br>Imago/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-10-18 11:17

„Tai man buvo staigmena, tačiau ne tragedija“, – knygoje apie nėštumą rašo atlikėja.

B. Spears nuo dešimtojo dešimtmečio pabaigos iki 2002 m. palaikė artimus santykius su vaikinų grupės NSYNC atlikėju.

„Aš labai mylėjau Justiną. Visad maniau, kad mes kartu sukursime šeimą. Tiesiog tai būtų įvykę daug anksčiau nei tikėjomis“, – atviravo dainininkė.

Tačiau J. Timberlake‘as esą nenorėjo mažo vaiko.

„Justinas labai akivaizdžiai nebuvo laimingas dėl nėštumo. Jis sakė, kad nesame pasirengę kūdikiui savo gyvenime, kad esame gerokai per jauni“, – rašo B. Spears knygoje „The Woman in Me“.

Tuomet ji nutraukė nėštumą. Jei tai būtų buvę vien tik jos sprendimas, ji esą to niekada nebūtų dariusi.

„Tačiau Justinas buvo toks tikras, kad nenori būti tėvas“, – teigė B. Spears. Abortas esą buvo „viena labiausiai kankinančių patirčių“ jos gyvenime.

Tokių hitų, kaip „Baby One More Time“, „Oops! ... I Did It Again“ ir „Toxic“ atlikėjos memuarai pasirodys ateinantį antradienį. „People“ išskirtinėmis teisėmis paskelbė pirmąsias ištraukas.

Knygoje B. Spears „atsiskaito“ ir su tavo tėvu, kuriam 13 metų priklausė prieštaringai vertinama jos globa. „Globa atėmė iš manęs mano moteriškumą, padarė mane vaiku, – rašė atlikėja. – Aš visada savo kauluose ir savo kraujyje jaučiau muziką; jie iš manęs tai pavogė“.

13 metų B. Spears, anot jos, jautėsi „kaip savo pačios šešėlis“. „Aš dabar galvoju, kiek ilgai mano tėvas ir jo verslo partneriai kontroliavo mano kūną ir mano pinigus, ir man darosi bloga. Aš nenusipelniau to, ką mano šeima man padarė“, – tęsė B. Spears.

B. Spears, dar būdama paauglė, 1998 m. tapo superžvaigžde, kai sudainavo „Baby One More Time“. Tačiau sėkmės metus vėliau pakeitė gilus nuopuolis. 2008-aisiais ji dėl psichinių problemų atsidūrė klinikoje. Jos globą perėmė tėvas, kontroliavęs ne tik dukters asmeninius ir kūrybinius reikalus, bet ir jos turtą.

Tik 2021 m. po ilgo teisminio ginčo baigėsi labai ginčytina tėvui priskirta dukters globa. Ypač didelio dėmesio sulaukė du vaikus turinčios S. Spears kaltinimai tėvui, kad šis neleido jai pašalinti implantuotos kontraceptinės priemonės, nors ji norėjusi daugiau atžalų.

Pasibaigus globai, B. Spears ištekėjo už savo sužadėtinio Samo Asghario ir išleido dainą su poplegenda Eltonu Johnu. Tačiau santuoka su S. Ashagariu vasarą iširo. Rugpjūtį jis pateikė skyrybų prašymą.

B. Spears tai buvo jau trečioji santuoka. Atlikėja 2004 m. susituokė su Jasonu Alexanderiu, kurį pažinojo nuo vaikystės. Tačiau santuoka tetruko tik 55 valandas – kol buvo anuliuota. Tada B. Spears ištekėjo už šokėjo ir reperio Kevino Federline, su kuriuo susilaukė dviejų sūnų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.