Ukrainos „Mis Europa“ astovė prabilo apie šiurpą keliančius konkurso užkulisius: „Man grasino“

Atstovauti Ukrainai grožio konkurse „Mis Europa“ išrinkta Milena Melničuk prakalbo apie nusivylimą keliančius konkurso užkulisius bei patirtus rusų ir balatarusių užgauliojimus.

M.Melničiuk.<br> lrytas.lt koliažas.
M.Melničiuk.<br> lrytas.lt koliažas.
M.Melničiuk.<br>Instagramo nuotr.
M.Melničiuk.<br>Instagramo nuotr.
M.Melničiuk.<br>Instagramo nuotr.
M.Melničiuk.<br>Instagramo nuotr.
M.Melničiuk.<br>Instagramo nuotr.
M.Melničiuk.<br>Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 2, 2024, 3:30 PM, atnaujinta Mar 3, 2024, 9:44 AM

Moteris socialinio tinklo „Instagram“ paskojo, kaip ne tik konkurso metu, bet ir iki šiol ją užgaulioja šalies agresorės atsovai – skambina jai ir vadina ją nace ir netgi grasina smogti jos miestui.

„Konkurso metu buvau priversta nusifotografuoti su ruse. Kai aš agresyviai atsisakiau, man grasino ir sakė, kad aš kvaila ir nieko nesuprantu. Rusė visada stengėsi atsisėsti šalia ir drauge pasidaryti nuotrauką“, – pasakojo ukrainietė.

M.Melničuk teigė, kad konkurso metu dizaineris joms tyčia padovanojo vienodas sukneles, kad jos būtų tarsi draugės.

„Konkurso choreografas pastatė mane šalia rusės scenoje, kai paprašiau, kad mane nuo jos patrauktų, jis rusiškai pasakė: „Man nerūpi karas Ukrainoje.“ Per patį finalą choreografė man ant scenos sušuko „chocholė“, – apmaudo neslėpė ji.

Gražuolė taip pat pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip ją autobuse užgaulioja Baltarusijos atstovė.

„Ar jūs kariaujate? Kodėl tada kratote papus grožio konkurse? Kodėl, po velnių, atėjote į grožio konkursą?“ – šaukė ant jos baltarusas bei Ukrainą vadino šalimi agresore.

Vėliau M.Melničiuk pasidalijo įrašu, kuriame sekėjams dėkojo už palaikymą. Moteris teigė į konkursą vykusi savo lėšomis ir norėjusi visiems įrodyti, kad ukrainiečiai kare kausis iki galo. M.Melinčiuk pasakojo visa jos šeima prisideda prie Ukrainos gynybos, o tėtis – kariauja fronte. 

Konkursas „Mis Europa 2024“ vasario 15–25 dienomis vyko Beirute, Libane. Pirmąją vietą užėmė rusė iš Kazanės Roza Gadieva, trečią – baltarusė Irina Maksimovič.

M.Melničuk teigė, kad finalas vyko neskaidriai, ji sakė, kad neva už rusės pergalę Rusijos kultūros ministerija sumokėjo 20 tūkstančių eurų, o baltarusės – 5 tūkstančius eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.