Žvaigždžių savaitėje – mados ikonos Iris Apfel netektis ir atlikėjos Adelės problemos su sveikata

​Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Lrytas.lt koliažas.
Lrytas.lt koliažas.
Adele.<br>Cover Images/Scanpix nuotr.
Adele.<br>Cover Images/Scanpix nuotr.
Britney Spears.<br>AFP Scanpix nuotr.
Britney Spears.<br>AFP Scanpix nuotr.
Iris Apfel.<br>Janet Mayer/INSTARimages/Cover I/Scanpix nuotr.
Iris Apfel.<br>Janet Mayer/INSTARimages/Cover I/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 10, 2024, 4:35 PM, atnaujinta Mar 10, 2024, 4:55 PM

Užgeso mados legenda

Anapilin iškeliavo verslininkė, mados ikona, interjero dizainerė amerikietė Iris Apfel. Likus porai dienų iki mirties Iris paminėjo 102 su puse metų.

Vienas pirmųjų užuojautą dėl mados ikonos netekties pareiškė JAV dizaineris Tommy Hilfigeris.

„Iris Apfel tapo pasaulinio garso mados ikona dėl savo neįtikėtino talento ne tik kaip menininkė, bet ir kaip kūrėja. Savo didžiule širdimi ir magišku prisilietimu prie kiekvieno sutikto žmogaus ji padarė nuostabią įtaką daugeliui žmonių“, – teigė jis.

Paskutinis Iris įrašas instagrame – vasario 29-ąją. Tuomet šventės akimirkomis ji dalijosi su gerbėjais.

„Šiandien aš 102-ejų su puse. Sveikinu su papildoma metų diena!“ – rašė ji.

Nuoskaudos nelaiko

Buvęs Amerikos popmuzikos žvaigždės Britney Spears (42 m.) vyras Samas Asghari (30 m.) prabilo apie santykius. Vyras pažymėjo, kad laiką su Britney jis atsimena su šypsena. Pora oficialiai santuokoje gyveno tik metus, tačiau Samui tai buvo laimingiausi metai.

„Buvo palaima ilgą laiką su kuo nors dalytis savo gyvenimu. Žmonės išsiskiria ir juda toliau“, – kalbėjo jis.

S.Asghari prisipažino, kad skyrybų iniciatorius buvo jis, ir savo buvusiai žmonai jis negaili komplimentų.

„Niekada nesupratau žmonių, kurie skiriasi ir vėliau vienas ant kito lieja pyktį. Juk anksčiau jie sėdėdavo prie vieno stalo ir valgydavo kartu. Niekada nesakyčiau nieko pikto, nes patyriau tik nuostabią patirtį ir nuostabų laiką. Ji visada bus mano gyvenimo dalis“, – sakė jis.

Karališkojoje šeimoje – gedulas

Jungtinės Karalystės karališkojoje šeimoje – gedulas. Eidamas 46-uosius metus mirė britų finansininkas Thomas Kingstonas, ledi Gabriellos Windsor (42 m.) vyras ir buvęs Pippos Middleton draugas.

Bakingamo rūmai pranešė, kad Thomo gyvybė užgeso netikėtai. Nors mirties priežastis nenustatyta, jokių įtartinų aplinkybių ar kitų asmenų nėra.

Th.Kingstonas mirė praėjus mažiau nei penkeriems metams po karališkųjų vestuvių su ledi Gabriella, kuri yra Kento princo ir princesės dukra.

Susidūrė su sveikatos bėdomis

Dainininkė Adele (35 m.) priversta stabdyti savo pasirodymus dėl sveikatos problemų. Popmuzikos žvaigždė teigė, kad turi rimtų bėdų dėl balso stygų ir kvėpavimo, todėl kol kas negalės pasirodyti Jungtinėse Amerikos Valstijose planuotuose koncertuose.

Pažėrė kritikos

Klimato kaitos aktyvistai sukritikavo amerikiečių dainininkės Taylor Switf (34 m.) gyvenimo būdą. Ekspertai sunerimo dėl šiuo metu Australijoje koncertuojančios atlikėjos, kuri aktyviai skraido privačiu daug degalų naudojančiu lėktuvu.

Ji į Australiją atskrido prabangiu „Bombardier Global 6000“ lėktuvu, kurį naudojo atstumams tarp Melburno ir Sidnėjaus įveikti.

Lėktuvą atlikėja siuntė ir į Havajus norėdama, kad jos vaikinas amerikietiškojo futbolo žvaigždė Travisas Kelce’as stebėtų T.Swift pasirodymą Sidnėjuje.

Aktyvistai atkreipė dėmesį ir į tai, kad T.Swift yra pripažinusi, jog klimato kaita kenkia pasauliui, o situacija šiuo metu yra siaubinga.

„Jeigu situacija dėl klimato yra tokia katastrofiška, kodėl pasaulinio lygio žvaigždėms yra leidžiama po pasaulį skraidyti privačiais lėktuvais? Taylor savo lėktuvą naudoja taip dažnai, lyg jis būtų automobilis“, – kritikos T.Swift žėrė klimato kaitos aktyvistai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.