Gatvės mada Palangoje: lietingas oras negąsdina smagiai nusiteikusių poilsiautojų

Nors po karšto ilgojo savaitgalio šią savaitę pajūryje termometro stulpelis pakyla vos iki 16 laipsnių, o pro apniukusius debesis protarpiais pratrūksta lietus, žmonių Palangoje netrūksta. Poilsiautojai iš savo spintų ir kelioninių krepšių traukia striukes ir šalikus, velkasi šiltesnius megztinius, o nuo drėgmės ir žvarbaus vėjo slapstosi po spalvingais skėčiais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2012, 11:07 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:33 PM

Tiesa, yra ir tokių, kuriems neaukšta temperatūra – nė motais. Tol, kol visi kalena dantimis burnodami, kad lauke – šalta, kiti rengiasi savo mėgstamas sukneles ir naujus šortus bei su pasididžiavimu tvirtina: „Tai – vasariškas šaltis!“

Kurorte oras primena ankstyvą pavasarį ar vėlyvą rudenį. Paplūdimyje veiksmo mažai: kopos tuščios, jūroje maudosi vos vienas kitas žmogus. Tik ant tilto jaučiamas šurmulys – čia, kaip ir visuomet, žybsi kamerų blykstės, skamba juokas, girdisi ne tik lietuviškai, bet ir rusiškai bei latviškai šnekančių žmonių balsai.

Rodos, sunku patikėti, kad pačiame vidurvasaryje oras gali apgauti ir tuos, kurie dar gerokai anksčiau spėjo susiplanuoti saulėtas atostogas.

Portalo lrytas.lt fotografas užfiksavo lietingomis Palangos gatvėmis vaikštančius žmones. Siūlome pasižiūrėti kartu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.