M. Obamos ginklai - puiki kalba ir kerinti suknelė

JAV prezidento Baracko Obamos žmona Michelle dar kartą įrodė, kad puikiai sugeba patraukti žmonių dėmesį. Ne veltui apklausos rodo, kad Michelle Obama yra populiaresnė net už prezidentą - kad ir kokia galinga būtų Baracko charizma, moters žavesio jėga - dar stipresnė. Per Demokratų partijos 2012 metų suvažiavimą Šarlotėje, Šiaurės Karolinoje, pirmoji JAV ponia visus sužavėjo savo išvaizda.

M. Obamos pasirodymas sukėlė daug ovacijų. Pirmosios ponios kalba demokratų nenuvylė.<br>"Reuters"
M. Obamos pasirodymas sukėlė daug ovacijų. Pirmosios ponios kalba demokratų nenuvylė.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2012, 12:05 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:55 PM

M. Obama savo pasirodymui pasirinko rožinę Tracy Reese suknelę. Šios afroamerikietės dizainerės drabužius M. Obama iškilmingomis progomis yra dėvėjusi ne kartą. Todėl ir šią naktį prezidento žmona neprašovė.

Vos tik ji Šarlotėje užlipo ant pakylos sakyti kalbos, socialiniuose tinkluose pasipylė žinutės su liaupsėmis.

Kai M. Obama sakė kalbą suvažiavime, vien „Twitter“ tinkle per minutę atsirasdavo daugiau negu 28 tūkstančiai pranešimų. CNN užfiksavo, kad respublikono Mitto Romney kalba per Respublikonų partijos suvažiavimą sukėlė dvigubai mažesnę „Twitter“ žinučių bangą.

Dauguma interneto komentatorių atkreipė dėmesį į M. Obama aprangą. Gėlėta suknelė atidengė moters rankas ir pečius, tačiau paslėpė nugarą, palikdama tik nuogą plyšelį tarp menčių. Suknelės kraštas baigėsi ties keliais - visai netrukdė pirmajai poniai žingsniuoti ant scenos ir suteikė lengvumo įspūdį.

„Michelle Obama yra grakštumo ir išminties įsikūnijimas. Jos kalba buvo neįtikėtinai įkvepianti... tokia pat įspūdinga buvo jos suknelė, tobula oda ir rankos“, - komplimentų prezidento žmonai žėrė „Twitter“ vartotojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.