Niujorke pristatyta devintoji V. Beckham kolekcija

Prieš ketverius metus įkūrusi savo mados namus, Victoria Beckham sugebėjo šokiruoti mados kritikus bei pelnyti ekspertų simpatijas. Buvusi „Spice Girls“ narė mados pasaulį sužavėjo klasikinio kirpimo itin moteriškų formų suknelėmis, kurios puikiai tiko ne tik lieknoms it pati Victoria manekenėms, bet ir įvairių figūrų tipų moterims. Vis tik devynios kolekcijos, kurių centras buvo klasikinė suknelė, jos klientėms veikiausiai nebekelia noro įsigyti dar vieną modelį. Tad V. Beckham nusprendė vėl nustebinti – jos 2013-ųjų pavasario-vasaros sezono idėjos gerokai kasdieniškesnės, laisvesnės, pritaikytos vasarai ne biure, o vienoje iš pasaulio mados sostinių.

Victorios Beckham kolekcija.<br>AP
Victorios Beckham kolekcija.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Deimantė Bulbenkaitė

Sep 10, 2012, 10:19 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:34 PM

Švelniai šokiravo jau pirmieji ant podiumo pristatyti drabužiai – manekenės segėjo ilgus, erdvius sijonus, jų marškiniai buvo laisvi ir prasagstyti, akis žaismingai dengė stilingos skrybėlės. Norint atsisakyti griežtumo, buvo ir kiek pažeminta liemens linija, vyravo lygiapadė avalynė. Tai kritikus nustebino bene labiausiai – niekada viešumoje be aukštakulnių nesirodanti V. Beckham ne kartą prisipažino esanti nuo jų priklausoma, tad galbūt devintasis pristatymas tapo savotišku lūžio tašku.

Kolekcijoje netrūko ir jaunatviškų pasiūlymų dienos metui – šviesių šortų bei trumpų sijonų, erdvių tiesaus kirpimo švarkelių, tarsi iš vaikino spintos pasiskolintų marškinių. Žinoma, elegancijos gerbėjos sau irgi galės šį tą atrasti, nes dizainerė sukūrė keletą itin dailių nuo liemens platėjančių marškinių tipo suknelių, taip pat vieną kitą kūno linijas išryškinantį ir perregimu audiniu padailintą kokteilio numerį.

Pristatymo finale buvo galima išvysti V. Beckham klasiką – sukneles pieštuko formos sijonu bei dailia apykakle. Šįkart joms naują veidą suteikė įdomūs nėrinių intarpai, stilingos pintos odos delninukės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.