Lėle virtusi ukrainietė savo išvaizda šiurpina tautiečius

Ukrainietė Anastasija Špagina tapo įžymi po to, kai pasidalino savo nuotraukomis internete. Devyniolikmetė atrodo lyg japoniškos animacijos veikėja. „Anime“ stilius Japonijoje ar Kinijoje ne naujiena, tačiau Ukrainoje – tai mažų mažiausiai netikėta. A. Špagina prisipažįsta, kad gatvėje praeiviai ją aplenkia, tačiau jos išvaizda „anime“ standartais yra ideali. Todėl Anastasija svajoja nuvykti į „anime“ tėvynę Japoniją.

A. Špagina makiažą darosi dvi valandas.<br>„Vkontakte“
A. Špagina makiažą darosi dvi valandas.<br>„Vkontakte“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2012, 9:06 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:05 PM

„Aš nesu kaip lėlė, lėlė yra panaši į mane“, – Ukrainos žiniasklaidai atskleidė A. Špagina, siekianti tapti japoniško „anime“ personažo kopija.

Įprastai A. Špagina keliasi penktą valandą ryto tam, kad suspėtų pasidaryti makiažą. Darbe Anastasija turi būti devintą valandą ryto.

„Man visada patiko animaciniai filmukai, pasakos, fantastiniai filmai. Nusprendžiau, kad reikia visa tai pritaikyti savo kasdieniniame gyvenime. Dabar būdama be makiažo aš savęs nejaučiu. Tiesiog nebesijaučiu žmogumi“, – prisipažino A. Špagina.

Ne visus žavi išskirtinė A. Špaginos išvaizda. Anot merginos, dauguma žmonių jos prisibijo, tačiau Anastasijai pakanka to, kad ją palaiko artimieji.

Makiažą Anastasija naudoja dar nuo vaikystės. Dabar ji jau puikiai yra įvaldžiusi visas priemones, nes nuolatos dalyvauja įvairiuose visažistų seminaruose.

„Norėčiau gyventi kur nors toliau nuo miesto, jo triukšmo. Man reikia tylos. Todėl man labai patiktų turėti mažą namuką miško viduryje.

Dar aš labai myliu drugelius. Kodėl? Negaliu pasakyti. Man jie tiesiog labai patinka“, – nedrąsiai kalbėjo A. Špagina.

Jau dvejus metus A. Špagina laikosi griežtos dietos. Jos maisto racioną sudaro vaisiai ir daržovės.

Šiuo metu 158 centimetrų mergina sveria 39 kilogramus. Ji tikina, kad idealus svoris – 38 kilogramai.

Chirurginiu būdu Anastasija norėtų pakeisti akių formą, paliekninti taliją. Nėra aišku, ar Ukrainoje yra atliekama akių formos keitimo operacija. Ji labai populiari Japonijoje ir Kinijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.