Naujoje Julijos mados namų kolekcijoje – kitokia suknelė šventėms

„Suknelė šventei – vestuvėms, iškilmingam gimtadieniui, svarbiam vakarui - turi būti pritaikyta prie šiuolaikinio gyvenimo ritmo. Rūbas turi nuteikti lengvai ir pakiliai, nevaržyti judesių ir atitikti žmogaus charakterį“, - sako dizainerė Julija, pristatydama naują savo mados namuose sukurtų šventinių suknelių kolekciją.

Julijos Janus kolekcija.
Julijos Janus kolekcija.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2012, 5:35 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:13 PM

Kitokia šventinė suknelė – ne vienintelė Julijos mados namų naujiena. Pirmą sykį dizainerės klientės patinkantį drabužį galės išsirinkti iš keleto jau pasiūtų. Tereikės pasirinkti medžiagą, vieną kartą pasimatuoti, - po savaitės ar dviejų ypatingą drabužį jau bus galima rengtis.

„Kadangi moterų figūros skiriasi, ta pati suknelė atrodo visiškai skirtingai. Be to, kiekviena pagal savo skonį pasirenka aksesuarus, šukuoseną, batelius“, - sako Julija ir tikina, kad šita idėja gimė galvojant apie nuolat skubančias savo drauges. Jos tikrai neturi laiko keletą kartų ateiti į dizainerio studiją matuotis, o individualus užsakymas pas dizainerį ir kainuoja daugiau.

Ne vienerius metus drabužius pagal klientų užsakymus kurianti dizainerė puikiai žino, ko nori pačias įvairiausias figūras turinčios moterys. Ji stengiasi parinkti tokį siluetą, kuris tiktų, būtų rafinuotas, elegantiškas ir ilgaamžis. Julija paneigia: šventinę suknelę galima rengtis ir ne vieną ar du kartus. Jei ji bus neutrali, o bateliai, šukuosena, aksesuarai kiekvieną sezoną keisis, suknelė madinga liks ilgai.

Julijos mados namų šventinės kolekcijos veidu tapo Vilniaus Mažojo teatro aktorė Vaida Būtytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.