Odos ir gintaro meistrai jau diktuoja kitos vasaros madas

Vos pasibaigus vasarai rankinių ir papuošalų kūrėjai jau parengė naują kolekciją kitų metų šiltajam sezonui. Trečiadienio vakarą Palangoje savo naujausius darbus pristatė odos gaminių galerijos “Sirena” dizainerė Irena Serapinienė bei Palangos gintaro meistrų gildija. “Gintaro laikas” – taip pavadinta kolekcija, skirta natūralumą vertinančioms moterims, visada randančioms laiko sau.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2012, 10:19 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:38 PM

„Kai pasaulis tampa vis labiau kosmopolitiškas, o mes vis labiau skubame ir stokojame laiko, aš linkiu jo surasti, ir pirmiausiai tam, kad pabūtume savimi. Šia kolekcija noriu priminti, kaip svarbu jausti save, tad atsigręžiau į natūralias medžiagas – odą ir gintarą. Būtent jos, mano nuomone, geriausiai atspindi mūsų savastį“, - pristatydama kolekciją kalbėjo dizainerė I. Serapinienė.

Klasikinių griežtų kontūrų rankinės tinka ir darbui, ir laisvalaikiui. Autorė vengė itin puošnių detalių, margų raštų ir ryškių spalvų. Dominuoja plieno, smėlio ir tamsesnio atspalvio ruda – spalvos, derančios prie lino, gintaro.

„Vienas orkestro vadovas yra pasakęs, jog gražiausia muzika yra tyla. Pritardama šiai minčiai leidžiu moterims tarp daugybės aplink esančių spalvų ir puošmenų rasti tai, kas tikrai vertinga – natūralią odą“, - paaiškino rankinių kūrėja.

Kurdama šią kolekciją dizainerė sakė galvojusi apie moteris ir tai, ko joms dabar labiausiai trūksta – laiko. „Noriu palinkėti joms pažvelgti į savo laiką tarsi pro gintaro krislą, pajusti laiko tėkmę, išmokti juo džiaugtis ir jį branginti“, - sakė I. Serapinienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.