Mados ekspresas: Milano mados savaitės finalas – su lietuve Kotryna

Specialiai lrytas.lt, Milanas

„DSquared2“ 2013 metų pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP
„DSquared2“ 2013 metų pavasario ir vasaros kolekcija.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Jurga Jurkevičienė

2012-09-26 18:01, atnaujinta 2018-03-16 13:33

Septynias dienas Milane siautėjusi mados savaitė pasibaigė vakar. Milano dizaineriai įrodė, kad kitą vasarą moterims nepritrūks nei dvasingumo, nei noro provokuoti.

Dizainerio Roberto Cavalli kolekcija priminė, kad moters prigimtis keliauti taps svarbiausiu kitos vasaros įkvėpimo šaltiniu. Todėl ant podiumo šlamėjo ilgos klajoklių suknelės, margintos pitonų, iguanos ir gyvačių odą primenančiais raštais. Prabangūs sijonų audiniai tapo kontrastu zomšos švarkeliams.

Brolių dvynių iš Kanados Dano ir Deano Catenų „DSquared2“ kolekcijos pristatyme lijo žvaigždžių lietus. Italijos televizijos garsenybės plojo ekstravagantiškiems vasaros kostiumams, kuriuose žavėjo mini šortukai iš odos ir policininko kepuraitės su snapeliu.

Paskutinę savaitės dieną ant „Sergei Grinko“ mados podiumo pražingsniavo ir lietuvė manekenė, šešiolikmetė Kotryna Lipkevičiūtė.

„Ką tik grįžau iš Japonijos ir žinau, kad niekada ten nenorėsiu grįžti“, - teigė Milane „Mamodels“ agentūros mergina moksleivė iš Vilniaus. – Mano svajonių miestas – Milanas. Ketinu ilgiau čia užtrukti. Artimiausi planai? Pasirašiau kontraktą trims mėnesiams su vienais Italijos mados namais“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.