„Zoraza“ dizaino namai rudenį pakeitė rūbą

Dešimtmetį Stiklių gatvėje gyvuojantys mados namai „Zoraza“ atvėrė duris rudens vėjams. Per keletą namų persikraustę į naujas, erdvesnes patalpas, savo klientams jie trečiadienio vakarą siūlė rudeniškų naujovių. „Zoraza“ mados namai nuo šiol kurs ir drabužių, ir namų linijas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-27 10:24, atnaujinta 2018-03-16 13:18

„Šis mūsų žingsnis – visiškai suprantamas, - sako viena iš „Zoraza“ dizaino namų įkūrėjų, dizainerė Daiva Urbonavičiūtė. – Jau keletą metų mes puošiame ne tik savo klientus, bet ir aplinką, kurioje jie būna – namus, biurus, parduotuves, restoranus“.

„Zoraza“ parduotuvėje bus galima įsigyti ir drabužių, ir medžiagų, ir batų, ir interjero detalių, kilimų, šviestuvų, baldų.

Naujojo „Zoraza“ salono atidarymo vakarą „Stiklių“ gatvė tapo podiumu, ant kurio dar nematytus dizainerės D. Urbonavičiūtės drabužius demonstravo manekenės. Modeliu tapo ir dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, vėliau susirinkusiems svečiams padainavusi kelias savo žinomas dainas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.