Gražuolė J. Jurkutė - Širvaitė pakeitė įvaizdį

Šeštadienio vakarą tiesioginiame „Šok su manimi“ eteryje šios laidos vedėja Jurgita Jurkutė - Širvaitė savo gerbėjus sutiko pasipuošusi ne suknele, kaip jau tapo įprasta, tačiau labai dailiu švarkelio ir kelnių deriniu.

Jurgita Jurkutė.<br>J. Stacevičius
Jurgita Jurkutė.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2012, 11:13 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:36 AM

Kostiumas J. Jurkutei buvo siuvamas pagal specialų užsakymą. Tai - naujausias mados namų „Kristi Andress“ 2012/2013 metų žiemos kolekcijos kūrinys, tačiau išskirtinai pritaikytas šiam vakarui.

„Tai vienas įspūdingiausių kolekcijos komplektų. Nors kolekcijoje šis modelis siūlomas iš vilnos, specialiai laidos filmavimui parinkau žaižaruojančio smaragdo spalvos satino kostiumėlį. Švarkelis ir kelnės bus dekoruoti lazerio karpiniais. Neabejoju, kad šis variantas Jurgitai puikiai tiks, ji atrodys fantastiškai“, – kalbėjo dizainerė Kristina Kalinauskaitė, puošianti J. Jurkutę. Kartą dizainerė yra prisipažinusi, kad Jurgitos moteriškumas, elegancija ir rafinuotumas paskatino kurti išskirtinius drabužius moterims.

Ir dizainerė, ir pati Jurgita neabejoja, kad švarko ir kelnių derinys ne ką mažiau patiks šokių projekto žiūrovams bei mados žinovams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.