Iš oranžinės į rožinę plaukų spalvą pakeitusi I. Matijošaitienė: „Nenoriu būti pilka“

Kiekviena stilinga moteris artėjant rudens sezonui skuba persitvarkyti drabužių spintą, atsinaujina garderobą, pakeičia šukuoseną. Panašu, kad nauji vėjai pasiekė ir verslininkės Irenos Matijošaitienės drabužinę.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Oct 9, 2012, 6:36 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:52 AM

Pirmadienio vakarą viešbutyje „Kempinski Hotel Cathedral“ vyko moterims skirtos televizijos TV8 pirmasis gimtadienis, į kurį moteris atvyko pasipuošusi tarsi Rožinė Pantera.

I. Matijošaitienė apgailestavo, kad pernai negalėjo dalyvauti TV8 televizijos surengtoje šventėje, todėl šiemet nusprendė išpirkti savo kaltę nuo galvos iki kojų apsirengusi ryškiai rožinės spalvos drabužiais. „Prisiderinau prie televizijos logotipo spalvos. Šitokiu būdu bandau išpirkti savo kaltę, kad pernai neturėjau galimybės atvykti į renginį“, – juokėsi žinoma verslininkė.

Specialiai šiai progai ji iš raudonplaukės virto akį traukiančia ryškiaspalve rožine dama. „Galiu nuraminti – tai nuplaunami dažai. Po kelių plovimų plaukai turėtų įgauti įprastą atspalvį“, – šypsodamasi pasakojo I. Matijošaitienė.

Pasak jos, ruduo – toks laikas, kai reikia atsinaujinti ir nebijoti atrodyti ekstravagantiškai. Juodos ir baltos derinių vengianti moteris sako, jog spalvos turi labai stiprų psichologinį poveikį. Todėl jos drabužių spintoje dominuoja daug ugninių atspalvių, daug kontrastingų spalvų derinių. „Kodėl žmonės mano, kad tik jaunoms merginoms pridera išsiskirti iš minios? Man patinka būti ryškiai, aš labai komfortiškai dėl to jaučiuosi“, – mintimis dalinosi ji.

Paklausta ar išdrįstų kardinaliai pakeisti spalvą į šaltesnius tonus, I. Matijošaitienė nusijuokė, kad sykį jos vienas pažįstamas prašė, kad tik ji netaptų žaliaplauke. „Tuo metu paklausiau, o kaip bus ateity – nežinau. Nenoriu būti pilka“, – gerų emocijų nestokojo pozityviai nusiteikusi moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.