Kaip rengtis šį rudenį vyrui? (II)

Nors dažnai teigiama, jog visų spalvų karaliene galime laikyti juodą spalvą, šį sezoną vyrų madoje ją keičia aristokratiškoji tamsiai mėlyna, kuri tarp dizainerių buvo populiari tiek kuriant kostiumus, tiek laisvalaikio ar lauko aprangą. Matyta daugelyje garsiausių kolekcijų („Versace“, „Gucci“, „Roberto Cavalli“), ji sėkmingai metė iššūkį juodai bei buvo sėkmingai derinama tiek su klasikiniais baltais bei pilkais atspalviais, tiek su įdomesniais žaliais, auksiniais akcentais.

Šio sezono madingiausios spalvos.<br>AP
Šio sezono madingiausios spalvos.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Deimantė Bulbenkaitė ("Stilius plius")

2012-10-11 13:41, atnaujinta 2018-03-16 04:44

Dėmesį mados kūrėjai atkreipė ir į raudonojo vyno spalvą, šį sezoną itin populiarią ir moterų madoje. Iki šiol dažnai naudota nebent klasikiniams odos dirbiniams ar aksesuarams, šį rudenį – žiemą bordo spalva papuošė „Dolce & Gabbana“ eilutes, „Givenchy“ marškinėlius.

Kuriant lauko aprangą itin populiarūs buvo įvairūs rusvi atspalviai, kūrę jaukumo bei šilumos įspūdį. Italė Miuccia Prada savo mados namų vyrą aprengė šviesiai rudos spalvos paltu, „Burberry Prorsum“ klientai gales džiaugtis smėlio spalvos lietpalčiais, o „Hermes“ gerbėjai – pieniško šokolado spalvos švarkais. Šiuos drabužius dizaineriai siūlo derinti su raudonais aksesuarais, šviesiomis kelnėmis, vengti juodų detalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.