„Victoria Secret“ žvaigždė A. Ambrosio demonstruos beveik 7 mln. litų vertės liemenėlę

Kūdikio neseniai susilaukusi Alessandra Ambrosio buvo išrinkta demonstruoti 2,5 mln. dolerių (apie 6,67 mln. litų) vertės liemenėlės komplektą per šiemetinį „Victoria's Secret“ mados šou.

Kūdikio neseniai susilaukusi Alessandra Ambrosio buvo išrinkta demonstruoti 2,5 mln. dolerių (apie 6,67 mln. litų) vertės liemenėlės komplektą.<br>"Victoria Secret"
Kūdikio neseniai susilaukusi Alessandra Ambrosio buvo išrinkta demonstruoti 2,5 mln. dolerių (apie 6,67 mln. litų) vertės liemenėlės komplektą.<br>"Victoria Secret"
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 17, 2012, 12:00 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:30 AM

Apatinių drabužių modelis šiemet gegužę susilaukė antrojo vaiko, o jau netrukus ant podiumo demonstruos brangųjį „dovanų“ komplektą „Floral Fantasy Bra Gift Set“.

„London Jewelers“ sukurtą liemenėlę puošia daugiau kaip 5 tūkst. brangakmenių, tarp jų - ametistai, safyrai, rubinai ir deimantai, aptaisyti iš viso 18 karatų rožinio ir geltonojo aukso.

Į komplektą dar įeina priderintas diržas su nuimamomis deimantinėmis gėlėmis ir centrinis puošybos elementas su 12,5 karato ir 20 karatų deimantais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?