S. Siparis vyrus kvietė diskutuoti apie moterų eleganciją

Ketvirtadienio vakarą prabangiame sostinės „Kempinski“ viešbutyje šurmuliavo stiliumi ir elegancija besidominčios „Ultimo Casa“ mados namų klientės bei rinktiniai svečiai. Mados ir stiliaus vakaras suintrigavo dviem netradiciniais komponentais: mados namų kolekciją pristatinėjo pačios „Ultimo Casa“ salono klientės, o apie moterų eleganciją diskutavo vyrai.

Daugiau nuotraukų (1)

Rugilė Ereminaitė

Oct 18, 2012, 10:38 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:31 AM

Garsus šalies aktorius Saulius Siparis prie diskusijos pakvietė prisijungti garsų šalies psichologą, psichoterapeutą, socialinių mokslų daktarą Gintarą Chomentauską, mados fotografą Gediminą Žilinską ir vyno ekspertą Gintautą Jašinską. Elegancija spindinčių moterų apsuptyje vyrai nedrąsiai aiškinosi, kas gi yra moteriška elegancija ir kokia yra šiuolaikinė moteris - kiek moteriai svarbi išvaizda, o kiek - gera savijauta ir pasitikėjimas savimi. Renginio vedėjas S. Siparis moteris kvietė pakelti vyno taurę ir vakaro viešnioms negailėjo eiliuotų komplimentų.

Nors žinomų vyrų nuomonės kiek išsiskyrė, diskusijos dalyviai sutarė, kad elegancija spinduliuoja iš moters vidaus. Pasak jų, mada elegancijai daro mažiausia įtakos – svarbiausia pasitikėjimas ir savitas stilius, o išorinis pavidalas yra tik elegancijos prieskonis. Jam iš dalies pritarė ir G. Jašinskas: jo nuomone, svarbiausia yra gebėjimas puikiai atrodyti nesivaikant mados tendencijų. G. Žilinskas teigė, kad moteris tampa elegantiška tada, kai jaučiasi saugi ir mylima.

Pasibaigus diskusijai, vakaro viešnioms buvo pristatytos „Ultimo Casa“ mados namų sezono naujienos. Itališką kokybę ir eleganciją besirenkančios mados namų klientės atstojo profesionalias manekenes. Kolekciją pristačiuosios klientės, tarp kurių, verslininkės, įmonių vadovės, finansų specialistės ir daugybę veiklų gyvenime derinančios moterys, įrodė, kad iš vidaus spinduliuojantis pasitikėjimas yra svarbiausias elegancijos elementas. Modeliais vienam vakarui tapusios moterys ant podiumo jautėsi ne ką prasčiau nei šios srities profesionalės.

„Ultimo Casa“ mados namų vadovė teigė, kad elegancija glūdi kiekvienos moters viduje – svarbu ją atrasti: „Stengiamės susidraugauti su klientėmis ir jas pažinti – mums svarbu, kas joms rūpi. Taip kartu mes galime sukurti įvaizdį, kuris leis jaustis puikiai ir atrodyti nuostabiai“.

Po oficialios renginio dalies prabangioje „Kempinski“ viešbučio erdvėje šurmuliavusios moterys namo neskubėjo – mėgavosi vaišėmis ir šnekučiavosi su diskusijos dalyviais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.