Makiažo tendencijos: šį rudenį madinga moteris bus ryški

Pradėjus gelsti pirmiesiems medžių lapams ateina laikas peržiūrėti kosmetikos krepšelį. Vasaros metu vyravusius švelnius spalvų tonus šaltąjį sezoną keičia sodrūs ir ryškūs atspalviai. Būtent tokios makiažo tendencijos karaliavo Niujorko, Londono ir Paryžiaus rudens ir žiemos mados savaičių metu.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė ("Stilius plius")

Oct 21, 2012, 2:45 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:27 PM

Norėdami pasiekti didžiausią efektą galite pamiršti viską, išskyrus raudonos spalvos lūpų dažus. Taip mano dizaineriai Marcas Jacobsas ir Victoria Beckham. Į jų kolekcijų pristatymus atvykę svečiai pirmiausia atkreipė dėmesį ne į drabužius, o į manekenių sodriai raudonas lūpas. Subtiliai padažytos akys šį kartą liko antrame plane. Akių tušą makiažo meistrai pamiršo. Bent jau kol kas.

Skystas akių kontūras - dar viena kosmetikos priemonė, be kurios spaudžiant šaltukui neišsiversite. Mados namai „Lanvin“ pagerbė legendinę dainininkę Amy Winehouse ir savo modelių akis išryškino taip, kaip tai darė pastaroji popscenos žvaigždė. Nors taip padažytos akys labiau tinka einant į vakarėlius, nebijokite išsiskirti ir dieną. Tik... Prisiminkite mėlynos spalvos akių tušą. Dizainerės Stellos McCartney modeliai podiumu žingsniavo dangaus mėlynumu žaižaruojančiomis akimis.

Dūminis akių makiažas – klasika, kuriai visai nesvarbu sezoniškumas. Profesionalai siūlo į nuolat mados viršūnėje karaliaujančius dalykus pažvelgti žaismingiau. Kodėl gi į dūminio akių makiažo paletę neįvesti ryškių spalvų? Italų dizaineris Roberto Cavalli drąsiai įpynė bronzinį, smaragdinį ir violetinį atspalvius.

Kaip ir praėjusiais metais taip ir šiais madingi platūs ir išraiškingi antakiai. Mados namų „Chanel“ makiažo meistrai siūlo storus antakius pagražinti blizgučiais. Sakote, per daug ekstravagantiška? Tik ne tikroms stiliaus ikonoms.

Švelniai įraudę skruostai gali būti ne tik nuo žvarbaus vėjo. Rausvi skaistalai daro stebuklus, todėl jie po ranka šaltąjį sezoną – būtini. Kuklios, įraudusiais skruostais mergelės uogelės įvaizdis daugeliui vyrų netgi priimtinesnis nei vulgarios vilioklės.

Dizaineris Gambatista Valli šviesiaplaukių manekenių akis paryškino baltais akių vokų šešėliais. Drabužių kūrėjas įsitikinęs, kad šviesūs atspalviai moters akims suteikia skaidrumo, o žvilgsnį padaro skvarbesnį. Prie pieno baltumo akių vokų šešėlių makiažo meistrai siūlo derinti natūralaus atspalvio lūpų blizgį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.