Šukuosenų tendencijos: nuo arklio uodegos iki dvispalvio dažymo

Moterims, kurios nori sekti 2012-2013 metų rudens ir žiemos sezonui dizainerių siūlomomis šukuosenų tendencijomis, derėtų pasirūpinti, kad vonios kambaryje būtų papildomas flakonėlis plaukų lako. Arba net du.

Mėlynos, oranžinės arba baltos spalvos plaukų šaknys ir juodi arba šviesūs plaukų galai. Būtent tokias plaukų madas diktuoja prancūzų dizaineris Jeanas Paulis Gaultier ir italų mados namų „Prada“ meistrai.<br>AP
Mėlynos, oranžinės arba baltos spalvos plaukų šaknys ir juodi arba šviesūs plaukų galai. Būtent tokias plaukų madas diktuoja prancūzų dizaineris Jeanas Paulis Gaultier ir italų mados namų „Prada“ meistrai.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė ("Stilius plius")

Oct 22, 2012, 5:05 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:49 PM

Griežtas sklastymas. Mados namų „Bottega Veneta“ ir „Dolce & Gabbana” šukuosenų meistrai modelius pavertė tikromis furijomis. Glotniai sušukuoti plaukai, su sklastymu per vidurį arba iš šono, ir išraiškingas manekenių žvilgsnis kolekcijų pristatymų svečius privertė kiek sunerimti. Nejaugi šaltąjį sezoną moterys nustos šypsotis ir taps piktomis nakties deivėmis? Specialistai tikina, kad besidraikančios garbanos labiau tinka vasaros sezonui, rudenį ir žiemą plaukus vertėtų surišti. Ir nepagailėkite plaukų formavimo priemonių.

Arklio uodega. Taip, į arklio uodegą tvarkingai surišti plaukai vis dar mados viršūnėje. Šių metų podiumų mados tai tik dar kartą patvirtino. Amerikiečių dizaineriai Calvinas Kleinas ir Ralphas Laurenas į uodegą surištiems plaukams ištikimi jau ne vienerius metus.

Dvispalvis dažymas. Mėlynos, oranžinės arba baltos spalvos plaukų šaknys ir juodi arba šviesūs plaukų galai. Būtent tokias plaukų madas diktuoja prancūzų dizaineris Jeanas Paulis Gaultier ir italų mados namų „Prada“ meistrai. Teigti, kad kiekviena moteris išdrįs tokiems plaukų pokyčiams, būtų per stipru. Tačiau manyti, kad kontrastingos plaukų spalvos ant galvos nėra stilinga, būtų visiškai nemadinga.

Pynės. Graikų deivę primenančios šukuosenos artimiausios romantiškos sielos moterims. Nedidelės pynės gali būti padrikai paleistos arba dailiai susegtos iš šonų. Nenorite palikti palaidų plaukų? Stilingai atrodysite ir visus plaukus supynusi į smulkias kasytes.

Kirpčiai. Vis nesiryžtate nusikirpti beveik akis dengiančių kirpčių? Rudenį pats metas pasiduoti plaukų stilisto įkalbinėjimams ir atsinaujinti šukuoseną kirpčiais. Jie šaltąjį sezoną ir vėl „ant bangos“. Kirpčiai ypač tiks prie bobo stiliaus šukuosenos.

Išpūsti ir į viršų pakelti plaukai. Štai čia ir prireiks jums krūvos plaukus fiksuojančių priemonių. Į viršų pakelti ir išpūsti plaukai - alternatyva toms moterims, kurios niekaip negali susitaikyti su tuo, kad šaltąjį sezoną karaliauja prie galvos prigludusių plaukų šukuosenos. Dizainerių „Dsquared“ duetas ir amerikiečių numylėtinis Oscaras de la Renta savo modelius papuošė klasikinėmis aukštai sukeltų plaukų šukuosenomis. Keli į plaukus įpinti šiuolaikiniai akcentai – plaukų juosta arba moderni segė - moteris pavers XXI a. stiliaus ikonomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.