Stilingiausi pasaulio žmonės (IV)

Esama žmonių, į kuriuos negali neatkreipti dėmesio. Iš jų spinduliuoja kažkas išskirtinio. Žavesys, elegancija, drąsa būti savimi ir poveikis aplinkiniams, - trumpai tariant, jie turi savo nepakartojamą stilių. Gal norėtumėte susipažinti su XX amžiaus antros pusės ir XXI amžiaus pradžios 50 stilingiausių pasaulio numylėtinių? Lrytas.lt pristato ketvirtąjį stilingiausiųjų pasaulio žmonių dešimtuką.

Stilingiausios pasaulio moterys.
Stilingiausios pasaulio moterys.
Daugiau nuotraukų (1)

Ona Kacėnaitė

2012-10-23 20:49, atnaujinta 2018-03-15 22:07

Čia galite pamatyti stilius/stilingiausi-pasaulio-zmones-i.htm"="">stilius/stilingiausi-pasaulio-zmones-i.htm"" target="_blank">pirmą, antrą ir trečią stilingiausių pasaulio žmonių dešimtukus.

31. Barbė (populiariausia pasaulio lėlė, kurios debiutas įvyko 1959 metų kovo 9-ąją Tarptautinėje žaislų mugėje)

Ši lėlė turi daugybę įvaizdžių - paleontologė, veterinarė, vaikų gydytoja, odontologė, astronautė, madų dizainerė, modelis, politikė, roko žvaigždė, popmuzikos grupės „Spice Girls“ narė, ugniagesė, olimpinė sportininkė, „McDonald“ darbuotoja... Ji taip pat turi vairuotojo pažymėjimą ir licenciją skraidyti.

Drabužius jai kūrė žinomi mados namų „Dior“, „Givenchy“ dizaineriai. Barbė visą gyvenimą atrodo taip, kaip ir savo gimimo pradžioje.

Dėl jos mėgstamiausia milijardinės pasaulio mergaičių auditorijos spalva tapo rožinė.

Jeigu lėlė Barbė būtų gyvas asmuo, ji turėtų būti 175 cm ūgio, 36-18-33 centimetrų. Su tokiais matmenimis gražuolė būtų negyvybinga: apatinėje pilvo dalyje nėra pakankamai vietos būtiniems organams išsidėstyti.

Barbės apdarai ir gyvenimo būdas paveikė daugelio su ja žaidusių mergaičių nuostatas. Ji įtvirtino rūbų, makiažo, vakarėlių ir grožio kultą.

Žodžiu „barbė“ kartais apibūdinama paika mergina ar moteris.

32. Brigitte Bardot (gimė 1934 m.)

Prancūzijos kino dievaitė turėjo visa tai, kas vilioja stipriosios lyties atstovus. Ji buvo geidulingo grožio ir vaikiškos nekaltybės įsikūnijimas.

Didžiulės katės akys, putlios lūpos, koketiška nosytė, kupeta plaukų, liaunas liemuo, iškilus biustas, pikantiškas užpakaliukas ir dailios kojos.

Jauna B. Bardot, kurią žiniasklaida ir gerbėjai vadino BB, buvo žavus Dievo kūrinys. Vyresnės kartos žiūrovai veikiausiai dar prisimena kone įspūdingiausią režisieriaus Jeano Luco Godard'o filmo „Panieka“ sceną: ant lovos - nuoga B. Bardot ir jaunasis Michelis Piccoli.

33. Jennifer Lopez (gimė 1969 m.)

Puertorikietė iš Niujorko Bronkso rajono padarė stulbinančią karjerą pramogų versle. Įspūdingos figūros gražuolę, kurią dėl jos atsikišusio užpakaliuko dažnai pašiepia žurnalistai, vadindami „S...“, geriausia aktore nepavadinsi.

Bet daugiau nei 30 filmų, kuriose J. Lopez suvaidino, atnešė nemažą pelną. Pirmasis pikantiškosios gražuolės albumas iš karto tapo platininiu ir atnešė MTV apdovanojimą.

2007 metais amerikiečių žurnalas „US Weekly“ aktorę ir atlikėją J. Lopez išrinko Metų stiliaus ikona. Šito ji tikrai verta.

34. Sophia Loren (gimė 1934 m.)

Pasaulio spauda Italijos kino legendos kūno formas lygina su Neapolio architektūra. Daugelis didžiojo ekrano žvaigždžių turėjo puikią figūrą, bet pasipuikuoti tokia kaip S. Loren, negalėjo nė viena.

Siaura suknelė, lūpų dažai - ir išskirtinių veido bruožų italų aktorė atrodo lyg dievaitė.

Gamta dosniai atseikėjo S. Loren: apdovanojo ne tik išoriniu grožiu, aktoriniu talentu, bet ir laiminga santuoka su 22 metais už ją vyresniu prodiuseriu Carlo Ponti (mirė 2007 metų sausį būdamas 94 metų amžiaus) ir dviem sūnumis.

35. Wallis Simpson (gimė 1896 m. - mirė 1986 m.).

Arba Vindzoro hercogienė. Didžiosios Britanijos karalius Edwardas VIII primygtinai siekė nuvesti prie altoriaus Wallis Simpson. Bet monarchas negalėjo vesti išsiskyrusios moters.

Išbuvęs vos vienuolika mėnesių Didžiosios Britanijos karaliumi, Edwardas VIII dėl amerikietės W. Simpson atsisakė sosto.

O ji? W. Simpson žinojo, kaip nešioti brangias sukneles, kokios prie jų tinka brangenybės, ką reiškia gera skrybėlė ir „Tornado“ stilius.

36. Princesė Diana (gimė 1961 m. - mirė 1997 m.)

Ji visuomet atrodė kaip aukštesnio lygio namų šeimininkė ir jokiu būdu nebuvo panaši į Didžiosios Britanijos sosto paveldėtojo žmoną, princesę Dianą.

Kartą, kai Diana dar dirbo vaikų darželio auklėtoja, žurnalistai pastebėjo, kad ji segėjo labai persišviečiantį sijoną. Bet iš jos sklido švelnumas, meilė artimam žmogui, pasiaukojimas.

Po skyrybų su princu Charlesu, ledi Diana neatpažįstamai pasikeitė: nešiojo Oscaro de la Rentos, Tomo Fordo sukneles, keitė šukuosenas, atrodė vis gražiau ir negalėjo atsiginti žiniasklaidos dėmesio.

Paryžiuje automobilio katastrofoje žuvusios Širdžių princesės laidotuves, kurios buvo transliuojamos per televiziją, žiūrėjo ir ją apverkė 2,5 milijardo žmonių.

37. Johnny Deppas (gimė 1963 m.)

Tokio įsimintino ir gražaus veido vyras, kaip ši Holivudo žvaigždė, gali nešioti išsikišusius marškinius, riebalų dėmėmis nusėtus švarkus, dulkėtas kelnes ir kokią savaitę neplauti plaukų - nuo to jo žavesys nė kiek nenukenčia.

Prisiminkite kino filmus „Šokoladą“ ar „Karibų piratus“.

38. Paris Hilton (gimė 1981 m.)

„Hilton“ viešbučių tinklo paveldėtojos turtas vertinamas 360 milijonų dolerių. Būdama 17 metų, Paris metė mokyklą tam, kad taptų modeliu.

Išbandė jėgas kine, bet didžiausio susidomėjimo susilaukė jos privati sekso vaizdajuostė, kurią 2004 metais išplatino jos buvęs draugas Rickas Salomonas.

P. Hilton dievina auksinius papuošalus, margaspalves sukneles, pastelinius akinius, nenešioja jokių apatinių baltinių, o jos mėgstamiausias posakis „Tai užveda“, tapo prekiniu ženklu. Neretai rankinę atstoja gyvas aksesuaras - nedidelis keturkojis.

Šviesiaplaukė susižeria gražaus pinigėlio, būdama naktinio klubo, papuošalų bendrovės ir madingų drabužių linijos akcininke.

39. Sarah Jessica Parker (gimė 1965 m.)

Amerikiečių televizijos serialas „Seksas ir miestas“ ne tik išgarsino aktorę, bet ir padarė ją XXI amžiaus stiliaus dievaite.

S. J. Parker heroję rengė Patricia Field. Tai, kad Holivudo žvaigždė tapo viena elegantiškiausių didžiojo ekrano aktorių, nemažas ir minėtos stilistės nuopelnas.

Televizijos žiūrovės veikiausiai negalėjo atitraukti akių nuo stilingų Manolo Blahniko aukštakulnių, kuriais S. J. Parker herojė Kerė Bredšou kaukšėjo iš vienos „Seksas ir miestas“ serijos į kitą.

Komentuodami 2000 metais vykusią „MTV Movie Awards“ ceremoniją, žurnalistai atkreipė dėmesį į tai, kad šio renginio vedėja, amerikietiškojo serialo „Seksas ir miestas“ žvaigždė dažnai keitė drabužius.

Pastebėję šią detalę, žiniasklaidos atstovai visi kaip vienas akcentavo: S. J. Parker buvo stilinga ir skoningai apsirengusi.

2007 metais JAV parduotuvių „Steve and Barry's“ tinkle Holivudo žvaigždė pristatė savo drabužių kolekciją, pavadintą „Bitten“.

Sportinio stiliaus marškinėlius puošė labiausiai įsimintinos vienos pagrindinių „Sekso ir miesto“ herojų - Kerės Bredšou - frazės.

40. Marlonas Brando (gimė 1924 m. - mirė 2004 m.)

Kai į didįjį ekraną atėjo M. Brando, žiniasklaida ir kino specialistai prabilo apie naują vyro tipą, kurio Holivudas iki šiol nebuvo matęs.

Kaprizingas, tarsi iš šalies viską stebintis, nuostabiai gražus užsispyrėlis, kuris skleidė nuotaikingą, nepasitikėjimu savimi prislopintą seksualumą.

Po to, kai kino ekrane M. Brando pasirodė siaurais, aptemptais sportiniais marškinėliais, šie iš apatinių baltinių virto populiariu viršutiniu drabužiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.