A. Jagelavičiūtė, A. Jasaitytė-Čeburiak ir J. Kiguolė pristatė dizainerės V. Jakučinskaitės kolekciją

„Kiekviena moteris norėtų būti fėja, net jeigu ir dėvi griežtą darbo kostiumėlį“, - įsitikinusi dizainerė Viktorija Jakučinskaitė, ketvirtadienio vakarą Vilniaus rotušėje pristačiusi 2012-2013 metų drabužių kolekciją „Mano laikas“.

V. Jakučinskaitės kolekcija.<br>R. Danisevičius
V. Jakučinskaitės kolekcija.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2012, 10:11 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:59 PM

2012 – 2013 m. V. Jakučinskaitės mados namų „Tiulio fėja“ kolekcija – monochrominė, lakoniškų, natūralių spalvų. Dominuoja pastelinės rožinės ir pilkos spalvos, daug mėlynos, kūno ir grietinėlės spalvų. Nepamirštama ir juoda.

V. Jakučinskaitė naudoja daug nėrinių, gipiūro, tiulio. Dizainerė paverčia moterį romantiška, pakylėta ir gundančia. Kolekcijoje pastebimi laikrodžio motyvai ir baleto tema. Tiulio balerinų sijonai, lengvučiai gipiūrai, greta patogaus trikotažo ir jaukių megztinių, sudaro pažeidžiamos porcelianinės balerinos įspūdį.

Skaitydama įžymių ir daug pasiekusių moterų interviu V. Jakučinskaitė dažnai pastebi jas sakant: „Dabar atėjo mano laikas“. Dizainerė sako, kad būtent tokios moterys ir yra jos klientės: „Užtikrintos, stiprios, žinančios savo vertę, itin žavios ir sugebančios sužavėti kitus be didelių pastangų. Jų amžius – nuo 3 mėnesių iki 60 metų.”

V. Jakučinskaitės kolekcijos paprastai yra skirtos kelių kartų moterims: mamoms ir dukterims. Papuoštos to paties stiliaus drabužiais jos įprasmina klostėse užkoduotą artumo, šilumos ir harmonijos jausmą.

„Man patinka pabrėžti patį svarbiausią – mamos ir dukters – tarpusavio ryšį. Neretai pastebiu, kad dviejų kartų modeliai, ant podiumo demonstruojantys tokius pat drabužius, sujaudina publiką“, – sakė V. Jakučinskaitė.

Podiumu žingsniavo ir dizainerės kolekciją pristatė aktorė Agnė Grudytė, Agnė Jagelavičiūtė, verslininkė ir modelis Jurgita Kiguolė, žurnalistė Jurga Klimaitė-Riebling, modeliai Aistė Jasaitytė-Čeburiak, Ernesta Elzbergaitė ir Gabrielė Martirosianaitė.

Kolekcijos svečių galeriją galite pasižiūrėti čia. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.