„Vogue“ retušavimo klaida – manekenė su dviem pažastimis

Šiandien mados žurnalas su smarkiai retušuotomis nuotraukomis nieko nebestebina, nes net supermodeliams neretai reikia šiek tiek pagalbos. Tiesa, kol daugelis retušuotojų naikina nepageidaujamas raukšles, liemens centimetrus ar odos nelygumus, vienas neapdairus specialistas modeliui Karlie Kloss „Vogue“ fotosesijoje įtaisė... dvi pažastis. Kaip šmaikštavo dailymail.co.uk, su ilgomis lateksinėmis kojinėmis, odine kepure bei lanku pozuojanti vargšė manekenė net neįtaria, kad užsiaugino antrą pažastį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 22, 2012, 12:45 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:30 AM

Žurnalui „Vogue Spain“ fotografo Mario Testino kurtoje nuotraukoje amerikietės dešinioji randa atrodo puikiai, tačiau kairioji subjaurota apmaudžios klaidos. Vis tik tai nėra pirmas kartas, kai K. Kloss kūnas nukenčia nuo retušuotojų.

Dvidešimtmetė šio rugsėjo „Numero Japan“ leidinyje pasirodė fotografo Grego Kadelio fotosesijoje, tačiau tikrosios nuotraukos skyrėsi nuo tų, kurios buvo išspausdintos. Žurnalo retušuotojai gerokai sušvelnino modelio šonkaulių bei raktikaulių linijas.

„Numero“ atstovai savo sprendimą paaiškino nenoru veltis į potencialų skandalą dėl modelio lieknumo – ne vienerius metus baletą šokusi K. Kloss nuotraukai pozavo atsilošusi, o tai išryškino itin liekną modelio liemenį bei šonkaulius, kas galėjo sukelti kalbas apie manekenės anoreksiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.