Garsiausia Lietuvos manekenė E. Vilkevičiūtė apsinuogino žurnalui „Antidote Magazine“

Į garsiausių pasaulio modelių dvidešimtuką patenkanti manekenė iš Lietuvos nepaliauja stebinti. Ne kartą didžiausiems mados žurnalams pozavusi Edita Vilkevičiūtė šįkart tapo pusmetinio žurnalo „Antidote Magazine“ viršelio veidu. Gundantis katės žvilgsnis, vėjavaikiškai suvelti plaukai, kailiais ir odiniais drabužiais pridengtas nuogas kūnas – taip atrodo Edita intriguojančiai erotiškoje, 2012-2013 rudens ir žiemos kolekcijas pristatančioje, fotosesijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-29 21:00, atnaujinta 2018-03-15 00:14

Intriguojančią fotosesiją įamžino garsus ispanų fotografas Txema Yeste, dirbęs su tokiais žurnalais kaip „V“, „Harper’s Bazaar“, „Marie Claire“ ir kt.

Drauge su ja žurnalui pozavo nemažai žinomų pasaulio manekenių, tarp kurių – Anna Selezneva, Constance Jablonski, Crystal Renn, Daphne Groeneveld, Ginta Lapina, Jac Jagaciak, Liu Wen, Sigrid Agren, Toni Garrn.

Portalas lrytas.lt primena, jog Edita viršelio modeliu tapo nebe pirmą kartą. Supermodelis yra puošęs „Vogue“ žurnalą Prancūzijoje, Graikijoje, Australijoje, Vokietijoje, Rusijoje, Ispanijoje, Kinijoje, ji dirbo su „Numero“, šypsosi iš „Iceberg“ ir „Calvin Klein“ reklamų.

Edita taip pat buvo modelis prestižiniame „Pirelli” kalendoriuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.