Mados ekspresas. Šilti ir švelnūs audiniai meilės ištroškusiems vyrams

Specialiai lrytas.lt, Florencija

Žiemos akcentas - šilti ir švelnūs audiniai.
Žiemos akcentas - šilti ir švelnūs audiniai.
Daugiau nuotraukų (1)

Jurga Jurkevičienė

Jan 11, 2013, 12:42 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:38 PM

Florencijos „Pitti Uomo“ mados savaitė įrodė, kad italų vyrui komplektuoti savo garderobą – didelis malonumas.

Pasižvalgius po stendus neliko abejonių – komforto būsena kiekvienam stipriosios lyties atstovui kitąmet bus svarbesnė, negu darbas ir kelionės. Tai reiškia, kad kiekvieną kasdienybės minutę vyras jaus pasitikėjimą savimi tik vilkėdamas aukštos kokybės eilute, elegantišku, tik jo vieno asmenybę išreiškiančiu švarku. Todėl šios vyro spintos detalės Florencijos stenduose atrodė lyg pasiūtos pagal individualius išmatavimus.

Stulbinamų prabanga paviršių – kašmyro, specialiai pasendintos vilnos, šilko tvilo drabužiai ir aksesuarai – neatsiejama pilnavertiško vyro gyvenimo dalis. Brangūs audiniai – švelnūs ir šilti, jie nuteikia maloniai, leidžia vyrui jausti pasitenkinimo būseną. Tik vilkėdamas aukštos kokybės rūbu, jis jaučiasi mylimas, trokštamas.

„RRD“ bendrovė sukūrė švelnios miško gamos puspalčių, kurie primena penktojo dešimtmečio stilių. Šie šiauštos vilnos paviršiai atrodė lyg namų interjero baldų gobelenai. Kitąmet jie bus naudojami vyriškiems aksesuarams. Tai dar kartą Florencijoje priminė, kad vyras, nė kiek nemažiau nei moteris, geidžia švelnumo, gerų emocijų, namų šilumos.

„Auronautica militare“ stendą puošė piloto naikintuvo krėslas. Florencijos parodos dalyviams tokia scenografija sukėlė išskirtines emocijas. Stendas priminė, kad vyro prigimtis reikalauja ne tik sėdėti biure prie kompiuterio ir uždirbti šeimai pinigus, bet ir stiprių adrenalino iškrovų. Puikūs piloto stiliaus švarkai ir striukės iš velvetinio ir zomšos audinio pasiūti taip, kad nevaržytų judesių, bet paryškintų atletišką kūną. Kolekcijoje dominuojantys mimetiški, samanų atspalvių, violetiniai, raudonojo vyno atspalviai kvapą gniaužė specialiai padėvėtais paviršiais.

„K – Way“ bendrovės poliesterio striukės skirtos lietingam orui. Jomis vyrai vilkės sportuodami gryname ore.

Kitąmet vyrai sporto salėje avės batelius su ryškiaspalviais raišteliais, paaukštintu tehchologišku padu. „Manuel Ritz“ bendrovės dizaineriai teigė, kad į sportinius batelius žiemą teks rimtai investuoti.

Aukštos kokybės sportbačiai kainuos apie 500 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.