Tituluotas sportininkes puošia ne tik aukso medaliai, bet ir maža juoda suknelė

Tie, kurie galvoja, kad ryškiausios dailiosios lyties sporto žvaigždės sportinių kostiumų nenusivelka net ir pasibaigus varžyboms ar treniruotėms, geriausių 2012 metų Lietuvos sportininkų apdovanojimų šventėje įsitikino – įvairių apdarų jų drabužinėse gausu. Prašmatnių vakarinių suknelių – taip pat.

R. Meilutytė (kairėje) ir L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė šventiniuose renginiuose vilki dailias sukneles.<br>R. Danisevičius
R. Meilutytė (kairėje) ir L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė šventiniuose renginiuose vilki dailias sukneles.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jan 11, 2013, 10:32 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:44 PM

Kuomet Vilniaus „Karolinos“ konferencijos centro laiptais lipo penkiakovininkė, Londono olimpinių žaidynių aukso medalio laimėtoja Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė (28 m.) daugelio svečių žvilgsniai nukrypo būtent į ją. Įsikibusi į parankę savo vyrui, nusipelniusiam sportininkui Andrejui Zadneprovskiui, Laura šypsojosi, o paprašyta fotografų stabtelėti ir nusifotografuoti, mielai tai padarė.

Avėdama juodos spalvos aukštakulnius, apsitempusi figūrą išryškinančią, kelius siekiančią juodą suknelę ir pasidabinusi spindinčiu kaklo papuošalu sportininkė atrodė ne prasčiau nei pasaulio įžymybės ant raudonojo kilimo.

„Visada stengiuosi atrodyti gražiai. Žinoma, treniruotėse, kada lieju prakaitą, nėra kada galvoti apie išvaizdą, bet po intensyvaus darbo visada pasirūpinu savimi. Ypač jeigu žinau, kad vakare laukia renginys, kuriame teks dalyvauti“, - portalui lrytas.lt sakė L. Asadauskaitė-Zadneprovskienė.

Geriausių šalies sportininkų pagerbimo vakare penkiakovininkė pasistengė sužavėti renginio svečius ne tik savo pasiekimais, bet ir išvaizda. Kaip pati Laura tikino, šiai progai ruošėsi specialiai ir prie veidrodžio praleido ne penkiolika minučių.

Klasikinė juoda suknelė – italų dizainerio kūrinys, kurį moteris įsigijo būtent šiai šventei. Batelius ir spindinčius papuošalus – taip pat. „Viskas nauja. Kokio dizainerio suknelė? Reikia į etiketę pasižiūrėti, bet tai yra pakankamai brangi suknelė (nusijuokė). Mano drabužinėje suknelių kabo daugiau nei bet kokių kitų apdarų, jas dėvėti mėgstu labiausiai. Ir ne tik juodas. Vilkiu tiek ryškių, tiek šviesių spalvų sukneles“, - nusišypsojo pašnekovė.

Paklausta, ar jaučia silpnybę vardiniams drabužiams, olimpinė čempionė patikino, kad proginius rūbus perka kokybiškesnius, garsių mados namų, kurie dažnai ir kainuoja daugiau.

Geriausios 2012 Metų Lietuvos sportininkės titulą pelniusi penkiolikametė plaukikė Rūta Meilutytė prasitarė, kad šventiniam vakarui suknelę įsigijo prieš pat skrydį į Lietuvą. Anglijos Plimuto mieste su šeima gyvenanti olimpinių žaidynių aukso medalio laimėtoja blizgią juodą suknelę, kuria pasipuošė šventinį vakarą, ten ir pirko.

Portalui lrytas.lt Rūta prisipažino, kad po užplūdusios populiarumo bangos jai tenka vis labiau sukti galvą, kaip atrodyti viešumoje. Ypač oficialiuose renginiuose.

„Man sunku išsirinkti proginius drabužius. Dar ta plaukikės figūra... O dabar, kai tenka nuolat lankytis įvairiuose renginiuose, turiu vilkėti ne tuo, kas pačiai patinka, o kuo dera pasipuošti tam vakarui. Juk šitiek žmonių mane stebi, negaliu sau leisti atrodyti bet kaip, privalau atidžiai galvoti, kuo apsivilkti“, - nusišypsojo plaukikė.

R. Meilutytei, kaip ir visoms jaunoms merginoms, tinka trumpos suknelės. Apdovanojimų įteikimo renginyje Rūta pasirodė žėrinčia juoda suknele ir tokios pačios spalvos švarkeliu. Kodėl juoda? Pasak sportininkės, tai klasikinė spalva, kuri puikiai tinka oficialiems renginiams, o pasirinkdamas juodą spalvą retai kada prašausi pro šalį.

„Labiausiai man patinka mėlyna, nors mielai dėviu visų spalvų drabužius. Tiesa, trumpas sukneles kur kas dažniau renkuosi negu ilgas. Manau, kad ilga suknelė netinka mano figūros merginai, todėl jų turiu tik kelias“, - kalbėjo laisvalaikio stiliaus drabužius kasdien vilkinti R. Meilutytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.