Mados ekspresas. G. Armani aristokratas renkasi brangius kailius

Specialiai lrytas.lt, Milanas

Daugiau nuotraukų (1)

Jurga Jurkevičienė

Jan 16, 2013, 5:23 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:12 PM

Ilgi, beveik achilo sausgyslę siekiantys žiemos paltai – plonyčiai, bet šilti. Technologiški švarkai ir bomberiai sukonstruoti taip, kad pabrėžia siaurus vyro klubus ir raumeningas kojas. Eilutės – dailios, vyriškos, tokios, kaip kino juostoje „Amerikietiškasis Žigolo“. Tąsyk, prieš kelis dešimtmetis vyriškumo simboliu tapo legendinis kino aktorius – Richardas Gere'as. Šįmet prabangaus aristokrato vaidmenyje italų vyras atgimė ant „Emporio Armani“ ir „Giorgio Armani“ mados podiumų, įrengtų Milano Bergognone gatvės teatre.

Į G. Armani pristatymą atvykę japonų, amerikiečių, britų pirkėjai plojo naujam vyro įvaizdžiui. Kitą žiemą stipriosios lyties spintoje karaliaus subtilios šiltos pilkos ir kakavos spalvos. Kolekcijai gyvumo suteikė ir skaistūs rubino spalvos akcentai. Kraujo ir oranžinių spalvų drabužiai dizainerio kolekcijose atsirado po to, kai italų elegancijos karalius įveikė sunkią kepenų ligą.

Kitąmet Giorgio Armani vyras drąsiai derins technologiškus ir natūralius audinius – mėgstamą aksomą su neoprenu. Tik aksomas – kitoks nei anksčiau. Jis – kvapą gniaužia naujais keistais paviršiais, kuriuos leidžia sukurti šių dienų technologijos. Tokį švelnų audinį galima kaitinti, presuoti, subadyti, suteikiant jam visai kito audinio įvaizdį.

Elegancijos ir aristokratiškumo kitąmet vyrui suteiks kailiai. Jais dizaineris pašiltino ilgų žiemos paltų vidų, papuošė puspalčių apykakles.

Šįmet Giorgio Armani sukurtoms „Emporio Armani“ ir „Giorgio Armani“ kolekecijoms plojo ir daugybė garsenybių – aktoriai, sporto ir roko žvaigždės – pirmosios Bergognone teatro eilės svečiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.