M. Obama ir per antrąją vyro inauguraciją demonstruoja taupumą (papildyta)

Sekmadienį inauguracijos renginyje M. Obama vilkėjo dizainerio Michaelio Korso juodą suknelę. Tiesa, jau ne pirmą kartą. Su šia suknele Michelle viename renginių pasirodė dar 2009-aisiais.

Per abi inauguracijas M. Obama vilkėjo jauno dizainerio Jasono Wu kurtas sukneles.<br>„Reuters“
Per abi inauguracijas M. Obama vilkėjo jauno dizainerio Jasono Wu kurtas sukneles.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 22, 2013, 11:44 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 12:33 PM

Tamsiai mėlyno M. Obamos palto ir suknelės medžiagos buvo parinktos taip, kad apdarai derėtų prie prezidento B. Obamos šilkinio kaklaraiščio, pranešė jos atstovai.

Prezidento antrosios pusės diržas - iš „J.Crew“ kolekcijos, bateliai - to paties ženklo; ji pasipuošusi Cathy Waterman vėriniu.

„Pasibaigus inauguracijos iškilmėms jos drabužiai ir aksesuarai bus atiduoti saugoti į Nacionalinį archyvą“, - nurodė M. Obamos atstovai.

Pakeliu į Šv. Jono bažnyčią Vašingtone vyresnioji prezidento šeimos duktė Malia taip pat dėvėjo „J.Crew“ ženklo drabužius, o jaunėlė Sasha buvo apsivilkusi Kate Spade paltuku ir suknele.

Prezidentas, pirmoji ponia M. Obama ir jų dukros Sasha ir Malia dieną pradėjo aplankydamos Šv. Jono episkopalinę bažnyčią, pastatytą 1812 metais; ji garsi dar ir tuo, kad čia lankosi prezidentai.

Sekmadienį inauguracijos renginyje M. Obama vilkėjo dizainerio Michaelio Korso juodą suknelę. Tiesa, jau ne pirmą kartą. Su šia suknele Michelle viename renginių pasirodė dar 2009-aisiais.

Vakarinei inauguracijos daliai M. Obama pasirinko jaunojo dizainerio Jason Wu raudoną suknelę. Šio dizainerio kurta suknele Michelle vilkėjo ir per pirmąją vyro inauguraciją 2008-aisiais.

Kiti jos vilkėti drabužiai taip pat rodo pirmosios Amerikos ponios taupumą - štai "J. Crew" suknelė kainuoja apie 100-500 dolerių (apie 250-1250 litų).

Savo taupumą Michelle spėjo parodyti ne kartą. Štai rinkimų naktį M. Obama vilkėjo vyno spalvos dizainerio Michaelio Korso siūtą suknelę. Ant kelius pridengiančios suknelės Michelle buvo užsivilkusi juodą megztuką ir prie jo priderino tokios pat spalvos smailėjančius batelius su neaukšta pakulne. Žurnalistai pastebėjo, kad M. Obamos suknelė nebuvo nauja. Su ja ji jau keletą kartų yra pasirodžiusi viešumoje. Šią suknelę ji vilkėjo 2009-aisias per šventę Baltuosiuose rūmuose. Kitą kartą – 2010-aisiais Vašingtone per žiniasklaidos apdovanojimus.

Michelle per pirmąją B. Obamos kadenciją pagarsėjo savo meile jauniesiems dizaineriams ir jau spėjo tapti viena įtakingiausių personų mados pasaulyje. Būtent ji padėjo išgarsėti iki tol mažai kam žinomiems Rachel Roy, Jasonui Wu, Thakoonui, Prabalui Gurungui bei sugrąžino tokius prekės ženklus, kaip „J. Crew“, „Gap“ atgal į mados žemėlapį.  

Dėl to „Runway to Win“ kampanijos metu net 54 proc. kūrėjų savo lėšas skyrė B. Obamai paremti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.