Paryžiuje J. Statkevičius mėgaujasi garsenybių draugija

Dizaineris Juozas Statkevičius jau daugiau nei dvidešimt metų nepraleidžia nė vieno Paryžiaus aukštosios mados pristatymo. Juozas - kone vienintelis Lietuvos kūrėjas, į Paryžių įkvėpti mados naujienų vykstantis bent du kartus per metus.

J. Statkevičius Paryžiuje mėgaujasi garsenybių draugija.<br>Asmeninis archyvas
J. Statkevičius Paryžiuje mėgaujasi garsenybių draugija.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Jan 23, 2013, 12:46 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:32 AM

Šiuo metu vykstančių aukštosios mados pristatymų J. Statkevičius nepraleido ir šiais metais.

Barzdą užsiauginęs ir šukuoseną pakeitęs lietuvis antradienį dalyvavo „Chanel“ šių metų pavasario ir vasaros aukštosios mados pristatyme. Šiame pasirodyme buvo galima išvysti ir garsių Holivudo aktorių, modelių, stilistų. Su keletu jų Juozas nusifotografavo. J. Statkevičius įsiamžino su burleskos šokėja Dita Von Teese, gera savo bičiule, garsia Rusijos stiliste bei buvusia „L'Officiel“ redaktore Evelina Chromčenko. Jo telefone puikuojasi ir manekenės Natalijos Vodianovos nuotraukos.

Įspūdingas „Chanel“ pristatymas tradiciškai vyko Didžiuosiuose rūmuose, o „Chanel“ dizaineris Karlas Lagerfeldas kolekcijos pristatymu išreiškė savo nuomonę apie vienos lyties santuoką.

Šiuo metu Prancūzijoje vyksta itin aršios diskusijos dėl gėjų ir lesbiečių santuokų įteisinimo, tad dizaineris nusprendė tuo pasinaudoti ir pristatymo pabaigoje ant podiumo išleido dvi manekenes, vedinas mažu berniuku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.