Londono mados savaitėje Rihanna debiutavo kaip dizainerė (video)

Ilgos džersio suknelės su giliais skeltukais, provokuojantys aptemptų kelnių bei liemenėlių deriniai bei ryškiaspalviai šlaunis vos dengiantys sijonai – iš Barbadoso kilusios atlikėjos Rihannos vizitinė kortelė. Tūkstančiai jos muzikos bei stiliaus gerbėjų akylai seka kiekvieną atlikėjos žingsnį bei žavisi išskirtiniu mados suvokimu, tad Rihanna šiemet juos nusprendė nustebinti bendra drabužių kolekcija su Didžiosios Britanijos prekybos tinklu „River Island“.

Rihannos kolekcija.<br>AP
Rihannos kolekcija.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

Deimantė Bulbenkaitė

Feb 18, 2013, 7:17 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 4:53 PM

„Greitos mados“ nebrangių drabužių tinklų tipui priklausanti kompanija džiaugiasi, kad pirmasis Rihannos bandymas kurti drabužius skirtas būtent „River Island“ klientams. Vienas tinklo vadovų Benas Lewisas teigė: „Esame laimingi, kad dirbame su Rihanna patys pirmieji. Ji yra tikra stiliaus ikona, kuri dievina madą. Kai tik pradėjome derinti pirmąsias kolekcijos detales, iškart supratome, kad eksperimentas pasiteisins ir jos gerbėjai neliks nuvilti.“

Kovo mėnesį parduotuves išvysianti kolekcija pirmą kartą buvo pristatyta Londono mados savaitės 2013-ųjų rudeniui bei žiemai metu. Įspūdingame šou dalyvavę modeliai vaikščiojo šešiomis didelėmis platformomis, skambėjo tranki repo muzika, o pirmojoje svečių eilėje sėdėjo topmodelis Jourdan Dunn, kuri tapo kolekcijos veidu. Manekenėms buvo sukurtas modernus tiesių plaukų bei raudonų lūpų įvaizdis, jos avėjo aukštakulnius sandalus, o kiekvienas drabužis atrodė tarsi pasiskolintas iš pačios Rihannos garderobo.

„Rodyti savo darbus Londono mados savaitėje man reiškia svajonės išsipildymą. Jau senokai svarsčiau apie drabužių kūrimą, tad džiaugiuosi bendru projektu su „River Island“. Jau laukiu, kada galėsiu sužinoti, ką apie drabužius galvoja mano gerbėjai bei mados kritikai“,– Londone žurnalistams pasakojo Rihanna.

Tiesa, ekspertų kolekcija pernelyg nenustebino – 800 000 svarų sterlingų sutartį su kompanija pasirašiusi Rihanna ant podiumo parodė tai, ką galima įsigyti beveik kiekvienoje jaunimo parduotuvėje. Spalvingos sportinio stiliaus suknelės, pilvą apnuoginantys marškinėliai bei šortų ir liemenėlių deriniai neatrodė pernelyg įspūdingai. Kolekcijoje viso yra net 120 daiktų, tad teks palūkėti kovo, kol bus aišku, ar kūrybinis dainininkės debiutas patiko „River Island“ klientams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.