„Oskarų“ aprangos stilius: gražiausios blyškių spalvų suknelės

Holivudo „A

Holivudo žvaigždės sekmadienį ant „Oskarų“ raudonojo kilimo patiekė nemenką porciją senosios kino mokyklos spindesio, pečius apnuoginančių suknelių ir blyškių atspalvių.<br>AP
Holivudo žvaigždės sekmadienį ant „Oskarų“ raudonojo kilimo patiekė nemenką porciją senosios kino mokyklos spindesio, pečius apnuoginančių suknelių ir blyškių atspalvių.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 25, 2013, 6:14 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 2:36 AM

Geriausios aktorės „Oskaru“ už vaidmenį „Optimisto istorijoje“ (Silver Linings Playbook) apdovanota Jennifer Lawrence pademonstravo kreminės spalvos „Dior“ suknią be petnešėlių ir pūstu sijonu, kurį primynė lipdama į sceną atsiimti savo statulėlės.

„Kaip tai nutiko? Pažvelkit į mano suknelę. Bandžiau su šia suknele lipti laiptais. Štai kas nutiko. Primyniau audinį, o laiptai buvo išvaškuoti“, - užkulisiuose sakė aktorė.

Į geriausios aktorės „Oskarą“ taip pat pretendavusi Jessica Chastain, kuri filme „Taikinys #1“ (Zero Dark Thirty) suvaidino Osamą bin Ladeną gaudančią CŽV agentę, švytėjo siuvinėta kūno spalvos „Armani“suknele be petnešėlių. Raudonos jos garbanos laisvai krito ant nugaros.

„Tai „Laimingo gimtadienio, pone prezidente“ tipo suknelė, - sakė J. Chastain, turėdama omenyje klasika tapusį Marilyn Monroe mados momentą. - Garbė vilkėti suknią, kuri primena senąjį Holivudą“.

Anne Hathaway, kuri už mirštančios prostitutės Fantinos vaidmenį „Vargdieniuose“ (Les Miserables) buvo pripažinta geriausia antrojo plano aktore, sakė, kad paskutinę minutę išsirinko palyginti paprastą blyškiai rožinės spalvos „Prada“ suknelę.

„Ką vilkėsiu, nežinojau dar maždaug prieš tris valandas“, - sakė ji.

Deja, viršutinės dalies įsiuvai akcentavo jos aiškiai pastebimus spenelius ir tai turbūt buvo labiausiai aptarinėjama sekmadienio vakaro aprangos nesėkmė. „Twitter“ paskyra @HathawayNipple greit įgijo daugiau kaip 3 tūkst. sekėjų.

Kristen Stewart pasipuošė blyškesne rožine, rankomis siuvinėta „Reem Acra“ suknele su tiulio intarpais ir 19-ojo amžiaus „Fred Leighton“ vėriniu su 91 deimantu.

Amy Adams, kuri už vaidmenį „Mokytojuje“ (The Master) buvo nominuota geriausios antrojo plano aktorės kategorijoje, atitiko mados tendencijas su perlų pilkumo princesiška „Oscar de la Renta“ suknele be petnešėlių ir su švelniomis, žemę šluojančiomis tiulio sluoksnių kaskadomis.

„Vargdienių“ žvaigždė Amanda Seyfried išsirinko blyškiai violetinę, už kaklo surišamą „Alexander McQueen“ suknelę su dėmesį kaustančiu iškirpimu ties krūtine ir į viršų sušukuotų plaukų šukuoseną, o „Oskaro“ laureatė Charlize Theron, pasak mados kritikų, tobulai atrodė su baltu „Dior“ ansambliu be petnešėlių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.