„Oskarų“ aprangos stilius: kuo vyresnė moteris - tuo ryškesnė suknelė

Raudoną „Valentino“ suknelę rinkosi ir Jennifer Aniston.

J. Aniston, J. Fonda, S. Field.<br>AP
J. Aniston, J. Fonda, S. Field.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Feb 25, 2013, 8:18 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 2:25 AM

Geriausios antrojo plano aktorės kategorijoje nominuota H. Hunt nepakluso „aukštosios mados“ tendencijai ir vilkėjo tamsiai mėlyną suknelę be petnešėlių iš švedų parduotuvių tinklo „H&M“. Ji sakė, kad šią suknelę išsirinko dėl to, kad ji buvo prieinama, ir dėl to, kad kompanija pradėjo reikšmingą „žalią“ iniciatyvą. Tačiau prie suknelės aktorė priderino didžiulį skolintą deimantų vėrinį.

Tuo tarpu J. Fonda vilkėjo taksi geltonumo „Versace“.

Halas Rubensteinas, laisvai samdomas žurnalo „InStyle“ redaktorius, išgyrė 86 metų prancūzę Emmanuelle Riva, kuri ceremonijai pasirinko „Lanvin“.

„Jane Fonda atrodo nuostabiai dėl to, kad yra Jane Fonda, bet Emmanuelle Riva buvo tokia elegantiška“, - sakė jis.

Ryškiomis spalvomis puošėsi ir kai kurios jaunesnės aktorės. Štai Reese Witherspoon išsirinko suknią be petnešėlių („Louis Vuitton“), bet išsiskyrė kobalto mėlynumo ir juoda spalvomis ir pademonstravo skulptūriškas „senosios mokyklos“ garbanas.

R. Witherspoon, kuri savo geriausios aktorės „Oskarą“ gavo 2006 metais, už darbą filme „Ties jausmų riba“ (Walk the Line), tamsiai mėlyną suknelę išsirinko ne viena - žėrinčia panašios spalvos „Roberto Cavalli“ suknia pasipuošė ir kita „Oskaro“ laureatė Jennifer Hudson.

H. Hunt varžovė ir dviejų „Oskarų“ savininkė Sally Field, kuri vaidino su Danieliu Day-Lewisu „Linkolne“ (Lincoln), vilkėjo raudoną „Valentino“ su perregimomis ilgomis rankovėmis ir šleifu.

Raudoną „Valentino“ suknelę rinkosi ir Jennifer Aniston.

Jennifer Garner, kurios vyras Benas Affleckas už savo „Argo“ (Argo) buvo apdovanotas geriausio filmo „Oskaru“, vilkėjo raudonai violetinę „Gucci“ suknią be petnešėlių ir su klostėmis nugaroje. „Aš tikrai jauninuosi dėl jo“, - sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.