Naujausią kolekciją pristatęs G. Armani pažadėjo atvykti į Lietuvą

Specialiai lrytas.lt, Milanas

G. Armani su savo modeliais.<br>"Giorgio Armani"
G. Armani su savo modeliais.<br>"Giorgio Armani"
Daugiau nuotraukų (1)

Jurga Jurkevičienė

Feb 26, 2013, 7:26 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 12:17 AM

Milano dizainerių pirmųjų eilių svečiai – kino, sporto, muzikos pasaulio garsenybės. Šįmet italo Giorgio Armani kolekcijos pristatyme nesunku buvo išskirti stilingus aukštaūgius krepšininkus. Dizaineriui priklausančios „Armani Jeans“ krepšinio komandos žaidėjai ir jų žmonos plojo elegantiškiems drabužiams iš juodo aksomo.

Šįmet G. Armani podiumas sužavėjo sodrių spalvų aksomo kostiumais, kelnėmis, sijonais ir pastelinės glicinijų atspalvių švarkeliais, palaidinėmis. Įspūdingai atrodė faktūriški galvos apdangalai, be kurių kitą žiemą tiesiog neįsivaizduojamas moters garderobas.

Po kolekcijos pristatymo kaskart dizaineris mielai fotografuojasi su garsenybėmis. Jis ir pats atrodo sportiškas, grakštus, energingas. Po kolekcijos pristatymo prakalbintas kūrėjas sutiko atsakyti į lrytas.lt klausimus.

– Daugiau kaip prieš penkerius metus jus kalbindama sužinojau, kad esate aistringas krepšinio fanas. O krepšinio žaidėjai jus įkvepia kūrybai. Sakėte, kad liekno vyro – krepšininko šuolis vertas menininko įvertinimo. Štai ir šiandien jūsų pristatyme mačiau ne vieną komandos „Armani Jeans“ žaidėją.

– Taip, iš tikrųjų, krepšinis – mano aistra.

– Tąkart interviu metu žadėjote atvykti į Lietuvą. O Lietuvos moterims skyrėte užrašėte savo ranka „A tutte le donne della LITUANIA“- (it. Visoms Lietuvos moterims). Tai turėjo įvykti pernai, žadėjote viešėti Lietuvoje Europos krepšinio čempionato metu. Tačiau neatvykote. Ar dėl ligos negalėjote iškeliauti iš Italijos?

– Tai jums būtinai paaiškinsiu, bet ne šiandien, o kai atvyksiu į Lietuvą. Jei kartą daviau pažadą, tikrai ištesėsiu. Žinau, ką reiškia Lietuvos krepšinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.