Mados leidinių stilistės kviečia Lietuvos moteris atrasti glaustinukes

Mados stilisčių teigimu, šį sezoną moterys šalia įprastų pamėgtų džinsų, sijonų ar suknelių atras ir dar vieną itin moterišką bei universalų drabužį - glaustinukę. Lietuvoje šią neišnaudotą drabužių nišą papildo naujas prekės ženklas „Body Talk“. Vasario mėnesį startavęs prekės ženklas pristato pirmąją savo kolekciją, kurioje dominuoja moteriškumą atskleidžiančios glaustinukės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2013, 8:48 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 12:02 AM

„Glaustinukes atradome jau seniai, tačiau pastebėjome, kad Lietuvoje įsigyti kokybiškų, stilingų, įdomesnėmis detalėmis dekoruotų glaustinukių yra sudėtinga. Taigi sumanėme sukurti tokius drabužius, kuriuos mielai kasdien dėvėtume pačios ir mūsų draugės. Mes manome, kad glaustinukė - naujieji moterų džinsai - atrasta iš naujo, patogi ir prie visko lengvai priderinama“, - pasakoja prekinio ženklo „Body Talk“ kūrėjos Rasa Malinauskaitė ir Veta Armonaitė.

Pirmąją „Body Talk“ kolekciją pristato vienai dienai modeliais tapusios žinomų leidinių stilistės: Lina Bernotaitytė („L’Officiel Mada“), Barbora Adamonytė („Lamų slėnis“), Aušra Žilovaitė (Fmag.lt). Fotosesijoje atskleidžiama, kaip arčiausiai kūno esantis, moters paslaptis slepianti glaustinukė gali būti lengvai derinama su kitais drabužiais ir moteriai padėti sukurti daugybę skirtingų įvaizdžių.

„Glaustinukė dažnai būdavo suvokiama tik kaip apatinis ar labai kasdienis moteriškas drabužis. Vis dėlto, devintąjį dešimtmetį į aukštąją madą juos atvedė tokie dizaineriai kaip Donna Karan ir Azzedine Alaia. Kurį laiką primiršta, prieš keletą metų glaustinukė ir vėl sugrįžo ant podiumų, tad tikiuosi, kad moterys įvertins šį praktišką bei labai moterišką rūbą ir atras jam vietą savo garderobe“, - teigia stilistė L. Bernotaitytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.