D. Šembero mylimajai O. Zlatkovaitei rusės – moteriškumo ir grožio etalonas

Futbolininko Deivido Šembero mylimoji Oksana Zlatkovaitė (29 m.) jau kurį laiką gyvena Rusijoje. Vaikštinėdama svečios šalies gatvėmis pasiturinčio sportininko draugė traukia aplinkinių žvilgsnius – išvaizdi tamsiaplaukė net ir su kasdieniais nebrangiais drabužiais atrodo stilingai. Kaip pati Oksana patikino, tūkstančius kainuojančių apdarų jos spintoje nėra. Moteriai drabužiai per daug greitai pabosta, todėl išlaidauti ji nelinkusi.

Rusijoje daug laiko praleidžianti O. Zlatkovaitė sakė, kad iš rusių moterų reikėtų pasimokyti, kaip save puoselėti ir pateikti aplinkiniams – jos puošiasi ne tik išskirtinėmis progomis, o dienos metu vilkimas garderobas mažai kuo skiriasi nuo vakaro drabužių.<br>R. Danisevičius
Rusijoje daug laiko praleidžianti O. Zlatkovaitė sakė, kad iš rusių moterų reikėtų pasimokyti, kaip save puoselėti ir pateikti aplinkiniams – jos puošiasi ne tik išskirtinėmis progomis, o dienos metu vilkimas garderobas mažai kuo skiriasi nuo vakaro drabužių.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2013-03-09 09:55, atnaujinta 2018-03-10 07:39

Įprasta manyti, kad turtingų vyrų mylimosios bent kartą per savaitę užsuka į prabangių drabužių parduotuves. „Dior“, „Prada“, „Chanel“ - tik keli garsių mados namų vardai, kurių drabužiais ir aksesuarais gali pasigirti turtuolių žmonos.

Oksana nusišypso – nei Rusijoje, nei Lietuvoje į tūkstančius litų kainuojančių drabužių salonus moteris neužsuka. Kodėl? Žymaus futbolininko širdies draugei patinka paprasti, masėms prieinamų prekės ženklų gaminiai.

„Jeigu būčiau verslininkė, tada susimąstyčiau apie savo garderobą. O dabar tikrai nematau poreikio leisti dideles pinigų sumas apdarams. Dizainerių rūbų turiu vos kelis: Liutauro Salasevičiaus ir Ramunės Piekautaitės. Užsienio kūrėjų drabužių mano spintoje nerasite“, - atviravo O. Zlatkovaitė.

Oksana mano, kad išleidęs nemenką pinigų sumą drabužiui esi tarsi priverstas jį ilgai nešioti: „Pradedi galvoti, kad daug už jį sumokėjai, todėl privalai jį dėvėti ilgus metus, o man drabužiai taip greitai pabosta...“.

Renginiuose O. Zlatkovaitė dažniausiai avi aukštakulnius ir vilki liekną figūrą paryškinančius drabužius. Juoda spalva – moters mėgstamiausia, todėl ir šios spalvos drabužių jos spintoje daugiausia.

„Po ilgos pertraukos išsitraukiau aukštakulnius. Sukandusi dantis juos aviausi (nusišypsojo). Batai su aukšta pakulne - labai gražu, visada atkreipiu dėmesį į moteris, kurios ir dienos metu žygiuoja gatve pasitempusios ir kaukšėdamos aukštakulniais bateliais. Tačiau pati mieliau aviu lygiapadžius avikailio batus, kurie nėra labai moteriški. Kartais net pabaru save už tai“, – nusijuokė Oksana.

Rusijoje daug laiko praleidžianti O. Zlatkovaitė portalui lrytas.lt sakė, kad iš rusių moterų reikėtų pasimokyti, kaip save puoselėti ir pateikti aplinkiniams – jos puošiasi ne tik išskirtinėmis progomis, o dienos metu vilkimas garderobas mažai kuo skiriasi nuo vakaro drabužių.

„Ryškus makiažas dienos metu – normalu. Rusės nori išsiskirti iš minios, jos konkuruoja viena su kita. Iš jų reikia imti pavyzdį, kaip moteris turi rūpintis savimi. Naktiniuose klubuose, vakarėliuose rusės atrodo nuostabiai. Lietuvoje į naktinį klubą merginos eina apsiavusios sportiniais bateliais ir vilkėdamos apsmukusiais džinsais. Rusijoje to neišvysite“, - patikino Oksana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.