Įvaizdžio nesusipratimas: popmuzikos veteranė Madonna pasipuošė skauto kostiumu

Amerikiečių dainininkė Madonna šeštadienį Niujorke pasakė kalbą seksualinių mažumų ceremonijoje GLAAD, kurioje buvo pagerbtas homoseksualią orientaciją atskleidęs garsus CNN televizijos žurnalistas Andersonas Cooperis. Tačiau dėmesio centre atsidūrė ne jos kalbos, o apranga.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2013, 8:15 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 8:06 PM

54-erių atlikėja į ceremoniją atvyko, pasidabinusi skauto kostiumu. Internetą užplūdo ironiškos pastabos, kad moteris tikrai pasirinko ne patį geriausią aprangos variantą. Su trumpikėmis ir ženkliukais nusagstytais marškiniais atlikėja atrodė kaip pačios savęs parodija.

„Jos dukrai Lourdes tikrai norėsis užsidengti akis“, - pakomentavo britų leidinys „Daily Mail“.

Tiesa, pati Madonna ceremonijoje sakė, kad jos apranga turi simbolinę reikšmę. Esą taip atlikėja norėjo akcentuoti lyčių lygybę.

„Aš norėjau būti skautas, bet manęs nepriėmė. Moku užkurti laužą, moku pastatyti palapinę. Man turėtų būti leista būti skautu. Jie turėtų pakeisti savo kvailas taisykles“, - kalbėjo dainininkė.

Taip ji akcentavo skautų organizacijos taisykles, kuri neleidžia homoseksualiems asmenims būti skautais ir skautų vadovais.

Šokiruoti mėgstanti atlikėja pasižymėjo ir šį kartą. Į sceną pakilus apdovanojimo laureatui A. Cooperiui, dainininkė įsisiurbė jam į lūpas.

„Noriu pačiupinėti jo užpakalį“, - prieš į sceną pakylant žurnalistui, pareiškė Madonna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.