Kaip rengtis šį pavasarį ir vasarą?

Šis klausimas atšilus kamuoja ne vieną savo išvaizdai neabejingą žmogų. Juodos ar rožinės spalvos paltas? Geltoni ar rudi batai? Garsiausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius sako, kad šį sezoną pasiklysti tendencijų mišrainėje ypač lengva. Šio pavasario ir vasaros madą jis net palygina su prostitute.

Devintojo „Stiliaus plius“ viršelį papuošė sparčiai karjeros laiptais žengianti tauragiškė manekenė Gintarė Sudžiūtė.<br>K. Samarinas
Devintojo „Stiliaus plius“ viršelį papuošė sparčiai karjeros laiptais žengianti tauragiškė manekenė Gintarė Sudžiūtė.<br>K. Samarinas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2013, 8:48 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:05 PM

„Mada šį sezoną ir apskritai šiais metais – mišinys visko, kas buvo per pastarąjį šimtmetį. Šis tas paimta iš šešiasdešimtųjų, šis tas – iš penkiasdešimtųjų. Dizainerių kolekcijose galima įžvelgti ir septyniasdešimtųjų, ir aštuoniasdešimtųjų, ir net mišinį devyniasdešimtųjų metų tendencijų. Todėl sunku net apčiuopti aiškias mados kryptis. Kiekvienas dizaineris siūlo savo mėgiamą laikotarpį, ir klientas pasirenka, kurį jų rinktis“, – teigia J. Statkevičius.

Kovo 29 dieną kartu su „Lietuvos rytu“ pasirodysiančiame žurnale „Stilius plius“ papasakos, kokios ryškiausios mados kryptys vyraus šį šiltąjį sezoną. Didžiausio tiražo Lietuvoje mados tendencijų žurnalas kartu su J. Statkevičiumi pateiks pasiūlymus, kaip nepasimesti chaotiškame mados pasaulyje, supažindins su naujausiomis tendencijomis, padės apsispręsti, ką šį pavasarį reikėtų įsigyti, ir pateiks įdomiausias mados asmenybių istorijas.

Atskiros istorijos verta ir žurnalo viršelio gamyba.

Devintojo „Stiliaus plius“ viršelį papuošė sparčiai karjeros laiptais žengianti tauragiškė manekenė Gintarė Sudžiūtė. Į fotosesiją ji atskrido tiesiai iš Milano. Sausio mėnesio „The Sunday Times“ leidinio „Style“ viršelį papuošusią merginą „Stiliaus plius“ viršelyje bei Lietuvos dizainerių kūrinius pristatančioje fotosesijoje įamžino Maskvoje gyvenantis fotografas Konstantinas Samarinas. Londone dešimt metų gyvenęs, o dabar Rusijos sostinėje modelius fotografuojantis vaikinas žurnalui suteikė kosmopolitiškesnę išvaizdą. Juk pavasaris – pokyčių metas!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.