Prancūziškojo „L‘Officiel“ fotosesija atskleidė skirtingus L. Del Rey veidus

Amerikietė gražuolė Lana Del Rey papuošė dar vieno prestižinio žurnalo viršelį. Šįkart Vilniuje birželio 4 d. koncertuosianti atlikėja puikuojasi ant prancūziškojo „L‘Officiel“ viršelio balandžio mėnesio numerio. Pramogų pasaulis dūzgia, jog įspūdinga fotosesija atskleidė visas Lanos Del Rey asmenybės puses.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2013, 1:16 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:27 PM

Ispanijoje darytoje fotosesijoje L. Del Rey atsiskleidė kaip seksuali provokatorė, juodasis angelas, nekalta mergaitė ir net kaip šventoji. Visgi, žvelgiant į nepriekaištingas fotografijas, akivaizdu, jog jas sieja ne tik kerinti L. Del Rey, bet ir religiniai motyvai. Pastarieji neabejotinai atskleidžia ir pabrėžia religijos ir tikėjimo svarbą L. Del Rey gyvenime.

Kiek anksčiau atlikėja yra prisipažinusi, jog tiki, kad sunkiomis akimirkomis jai visuomet padeda Dievas. „Kai reikalai susiklosto beprotiškai blogai, vienintelė išeitis yra melstis. Aš manau, kad mano santykis su religija yra panašus į mano santykį su muzika – paimu, ką noriu, o tai, kas lieka, tiesiog palieku“, – yra sakiusi žvaigždė.

Beje, L. Del Rey universitete net mokėsi metafizikos – tam, kad geriau suprastų pasaulio reiškinius. Mat, nuo pat vaikystės jos mąstysena buvo kitokia. Jos mama yra pripažinusi, jog Lana buvo labai pasaulį tyrinėjantis ir analizuojantis vaikas, o jos draugai buvo ne vaikai, o suaugusieji.

„Radau atsakymą apie savo čia buvimo priežastį, kuri yra tarnavimas mane supantiems žmonėms visais man galimais būdais“, – po studijų džiaugėsi L. Del Rey.

Įspūdingoje mados fotografės Nicole Nodland fotosesijoje Lana pasipuošė ne mažiau įspūdingais apdarais. Romantišką įvaizdį sukurti jai padėjo Dolce&Gabbana, pamaldžios Pietų moters įvaizdžiui tobulai tiko Bottega Veneta ir Vivienne Westwood derinys bei kukli, bet kerinti nėrinių „Valentino“ suknia, atlikėjos seksualumą ir eleganciją atskleidė Roberto Cavalli apdarai, prabangą skleidė Ralpho Laureno derinys, šventumą įkūnijo uždara raudona „Gucci“ suknia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.