Grožio tendencijų sekėjams – išskirtinis J. Statkevičiaus mados pristatymas

Šiltasis sezonas į Lietuvą atpūtė ir naujausias makiažo tendencijas. Trečiadienio vakarą grožio namuose „KristiAna“ buvo pristatytos grožio naujienos, sudominusios ne vieną dailios lyties atstovę. Svečiams taip pat buvo pristatyti dizainerio Juozo Statkevičiaus (44 m.) kvepalai.

J. Statkevičiaus kolekcija.<br>T. Bauras
J. Statkevičiaus kolekcija.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

2013-03-28 17:00, atnaujinta 2018-03-09 04:20

Kai kurios vakaro viešnios pastebėjo, kad dizainerio kvepalai šiek tiek pabrango. Juozas iškart visiems paaiškino šių pokyčių priežastis.

„Tai ne mano kaltė. Tiesiog kvepaluose yra vienas ingredientas, kuris yra labai brangus. Tai – banginių organizmų dalelės, puikiai fiksuojančios kvapą. Kaip žinote, banginių nedaugėja, o kvepalų struktūra negali pasikeisti“, – sakė J. Statkevičius.

Šia proga išskirtinio vakaro svečiams buvo pristatyti kai kurie J. Statkevičiaus 2013 metų pavasario ir vasaros aukštosios mados kolekcijos modeliai. Manekenės vaikščiojo tarp renginio svečių, todėl kiekvienas galėjo iš arti pamatyti garsiausio Lietuvos dizainerio kūrinius.

Po kolekcijos pristatymo vyko viktorina. Per ją buvo galima laimėti J. Statkevičiaus žvakių, knygų. Viktorinos klausimai buvo gana paprasti. Reikėjo žinoti Juozo gimimo datą, atspėti knygos tiražą ar nurodyti J. Statkevičiaus sukurtų kolekcijų skaičių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.