„Eurovizijos“ finalo vedėją rengs dizaineris J. P. Gaultier

Beveik po mėnesio Švedijos mieste Malmėje vyksiančio „Eurovizijos“ dainų konkurso vedėją rengs prancūzų drabužių dizaineris Jeanas Paulis Gaultier.

Švedijoje vyksiantį „Eurovizijos“ dainų konkursą ves švedų komikė, šokėja ir televizijos laidų vedėja 43 metų Petra Mede.<br>"Youtube"
Švedijoje vyksiantį „Eurovizijos“ dainų konkursą ves švedų komikė, šokėja ir televizijos laidų vedėja 43 metų Petra Mede.<br>"Youtube"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2013, 9:16 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 12:14 PM

Švedų dienraštis „Expressen“ rašo, kad „Eurovizijos“ vedėja - Švedijos komikė, šokėja ir televizijos laidų vedėja 43 metų Petra Mede - per konkursą bus pasipuošusi specialiai jai sukurta suknele.

J. P. Gaultier, kadaise garsėjęs kaip Paryžiaus mados „enfant terrible“, yra kūręs drabužius tokioms žvaigždėms, kaip dainininkė Madonna ir aktorė Nicole Kidman. Naujausias jo kūrinys bus skirtas „Eurovizijos“ konkurso vedėjai.

„Jis yra mano ir Petros mėgstamiausias dizaineris. Jis - fantastiškas aukštosios mados kūrėjas ir mados pasaulio legenda“, - J. P. Gaultier komplimentus žarstė „Eurovizijos“ konkurso prodiuseris Christeris Björkmanas.

P. Mede jau vyko į Paryžių pasimatuoti suknelių ir sužinoti, kaip atrodys jai siuvamas apdaras.

„Tai visiškai Gaultier stiliaus suknelė. Nebus jokių abejonių, kas jos autorius“, - kalbėjo prodiuseris.

Paklaustas, kiek kainuos renginio vedėjos apranga, Ch. Björkmanas sakė negalintis to išduoti.

„Tai šiek tiek kainuos“, - tepasakė prodiuseris.

Pirmasis „Eurovizijos“ dainų konkurso pusfinalis šiemet vyks gegužės 14 dieną. Antrasis - po dviejų dienų. Konkurso finalas bus gegužės 18 dieną.

Lietuvai „Eurovizijos“ konkurse atstovaus scenos naujokas Andrius Pojavis su daina „Something“. Mūsų šalies atstovas pasirodys pirmajame konkurso pusfinalyje. Jis dainuos dešimtas iš šešiolikos dalyvių.

A. Pojavis įvaizdį rinkosi iš trijų galimų variantų: kostiumuoto džentelmeno, odine striuke vilkinčio rokerio ir vėjavaikio su gitara.

Pranešama, kad greičiausiai A. Pojavis „Eurovizijoje“ vilkės panašiai, kaip ir per vasarį vykusį paramos koncertą „Būkime kartu“, kurio metu rinktos lėšos atlikėjo pasirengimui Švedijoje vyksiančiam konkursui.

Parengė Giedrė Balčiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.