Buvusi Seimo narė Z. Užlytė debiutavo mados pasaulyje

Ketvirtadienio vakarą sostinės restorane „Green Hall“ buvo pristatyta buvusios Seimo narės Zitos Užlytės sukurta trijų dalių autorinė drabužių kolekcija. Pasveikinti mados pasaulio debiutantės į renginį atvyko politikai, verslininkai, pramogų pasaulio atstovai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2013, 9:27 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 5:21 PM

Zitos Užlytės kolekcija buvo skirta moterims, kurios ir beprotiškame gyvenimo ritme suspėja atrodyti romantiškai, elegantiškai ir jaustis patogiai. Jaukų mados ir grožio vakarą vedė aktorė ir psichologė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė.

„Stengiausi, kad nebūtų per daug detalių, sudėtingų konstrukcijų, nes drabužis – tik priemonė pabrėžti ir atskleisti natūralų žmogaus grožį“, - apie savo kolekciją sakė autorė.

Prie kolekcijos modelių buvo priderinti „Murano. Gold in glass“ papuošalai ir itališka avalynė. Kolekciją demonstravo „Catwalk“ agentūros modeliai, kuriems vaikščiojant restorane tarp garbių svečių, sėdinčių prie stalelių, gitara flamenko ritmus grojo muzikantas Andrius Vaičiulis.

Trijų dalių kolekcijoje dominavo gėlių motyvai, kurios kūrėjai asocijuojasi su tyrumu, lengvumu ir trapumu.

„Tai savybės, kurias veiklios moters aprangoje reikia pabrėžti labai subtiliai“, - teigė Z. Užlytė, laisvalaikiu užsiimanti ir floristika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl įvyko visuotinis elektros išjungimas Ukrainoje?