Dizainerio J. Statkevičiaus įvaizdis nurungė garsių šalies ponių sukneles

Dizaineris J. Statkevičius dar kartą įrodė, kad jam negalioja jokios taisyklės. Ypač, jeigu kalbėsime apie įvairius mados ir stiliaus renginius mūsų šalyje.

Dizaineris J. Statkevičius.<br>T. Bauras
Dizaineris J. Statkevičius.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2013, 7:00 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:22 PM

Į sostinės viešbutį „Kempinski Hotel Cathedral Square“ užsukęs garsiausias šalies dizaineris Juozas Statkevičius pateko į amerikiečio dizainerio Tomo Fordo kvepalų pristatymą. Prašmatniame renginyje ponios ir jų palydovai blizgėjo nuo spindesio, damos ne vieną savaitę suko galvą, kokia suknele vilkėti.

Tačiau J. Statkevičiui tai mažiausiai rūpėjo. Drabužių kūrėjas vilkėjo kasdienius drabužius, galvą dengė beisbolo kepuraite su snapeliu, avėjo sportinius batelius, o ant kupros buvo užsimetęs ryškiai oranžinę kuprinę.

„Lekiu tiesiai į spektaklio premjerą. Tiek darbų, kad vos viską spėju“, - trumpai portalui lrytas.lt tarstelėjo J. Statkevičius.

Nepaisant to, kad Juozas viešbutyje užtruko vos kelias minutes, fotografų blyksčių jis nespėjo atsiginti. Kaip ir žinomų moterų dėmesio. Visos jos puolė J. Statkevičiui į glėbį ir norėjo žūtbūt su dizaineriu pasilabinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.