Maltoje išdalinti mados apdovanojimai

Tūkstančiai stileivų savaitgalį susirinko į Maltos mugių ir konferencijų centrą, kur vyko Maltos mados apdovanojimai. Per mados šventę svečiams buvo pristatytos naujausios Maltos dizainerių kolekcijos.

Per mados šventę svečiams buvo pristatytos naujausios Maltos dizainerių kolekcijos.<br>„Reuters“
Per mados šventę svečiams buvo pristatytos naujausios Maltos dizainerių kolekcijos.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 13, 2013, 12:04 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:57 PM

15 kartą rengiamoje ceremonijoje geriausiais modeliais tapo Gaby Curmi ir Karlas Bonnicis, o fotomodeliais – Valentina Rossi ir Robertas Galea. Geriausia plaukų stiliste pripažinta Annalise Azzopardi. Štai profesionaliausia vizažiste išrinkta Mateja Camilleri, o manikiūrininke – Barbara Buttigieg.

Per Maltos mados apdovanojimų ceremoniją buvo pagerbta geriausia stilistė Caroline Paris ir profesionaliausias mados fotografas Bernardas Polidano.

Specialus apdovanojimas įteiktas Adrianui Mizziui už gyvenimo nuopelnus Maltos mados industrijai. Nors Maltos mados apdovanojimų šventę organizuoja būtent Adrianas, šis apdovanojimas visą laiką buvo laikomas paslaptyje. Išgirdęs, kad jo gyvenimo triūsas buvo įvertintas, A. Mizzis apsiašarojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.